0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 14:00

22.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V boji o spodek tabulky zvítězily Domažlice


Branky


15. F. Velfl , 85. L. Janča
18

Dvě branky, a velmi důležité body pro Domažlice. Tak by se ve stručnosti dalo zhodnotit utkání mezi domácími Tochovicemi a Domažlicemi, které se ujaly role hostí. Utkání nám mimo výsledek připravilo mnoho zajímavých šancí, a hosté brali zasloužené body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úspěch zahájil Velfl

První poločas nabídl jednu branku, která znamenala mírný optimismus pro hostující Domažlice, které využily poměrně velké aktivity, se kterou do utkání nastoupily. Patnáctá minuta a branka Filipa Velfla. Právě tento gól odstartoval hostující důrazné bránění, a to až do konce první půle. Tento cíl byl úspěšně splněn a domácí po první půli prohrávali 0:1.

Ve druhé půli přišla pojistka

Tolik chtěná a oblíbená věc, jako je pojistka. Samozřejmě ta v podobě druhé branky. Na onu druhou branku jsme si museli počkat až do samotného konce utkání, teď ale trochu přehledně. Tochovice měly opravdu velmi blízko vyrovnání- v 65. minutě domácí nevyužili naprosto jednoznačnou šanci. I díky této nevyužité příležitosti přišel naprosto zásadní zvrat. Osmdesátá pátá minuta a druhá branka pro Domažlice. Prosadil se Ladislav Janča a zařídil výhru svého týmu v poměru 0:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Domažlice B
Stanislav Vítovec: Věděli jsme o přednostech domácích. Že spoléhají na rychlé přechody do útoků a šikovnost jejich „exligistů“. To jsme probrali a hráli ze zabezpečené obrany. My hráli na brejky. Po jednom z nich jsme dali první branku, když nám pomohl rozmáčený terén, a míč se zastavil ve vodě v malém vápně. Do poločasu jsme pak důsledně bránili. Druhá půle byla velmi podobná, přidali jsme druhou branku a připsali velmi důležité tři body. Domácí ale předvedli velmi dobrý výkon, prohru si nezasloužili.



Sestavy


SK Tochovice
O. Beran [-] - M. Kynkor [-] , M. Kynkor [-] , J. Vlček [-] , D. Šimůnek [-] , P. Sirotek [-] , F. Mourek [-] , D. Dušek [-] , J. Čížek [-] , P. Jendruščák [-] (61. M. Pazderník [-] ) , V. Janů [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Brych [-] - M. Nedvěd [-] (88. . Tran [-] ) - F. Velfl [-] (90. J. Kalný [-] ) , L. Korelus [-] , F. Copák [-] (68. S. Staněk [-] ) , L. Janča [-] , D. Sedláček [-] , P. Voves [-] , K. Jahn [-] , M. Hojda [-] , T. Korelus [-]

ŽK: 70. M. Hojda , 75. F. Velfl , 82. K. Jahn , 82. P. Voves .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PANSKÝ Michal - NOVOTNÝ Miroslav, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Adam Vokáč
Tip experta: výhra domácích

Tochovice si to doma pohlídají a vyhrajou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů