1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

18.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Horní Bříza padla v utkání s Mariánskými Lázněmi


Branky


86. J. Paukner - 26. J. Kopta , 70. P. Holub
18

V každém sportu platí, že přímé souboje jsou vždy zajímavé. Neplatí to samozřejmě jen v souboji prvního s druhým. 18. kolo Divize A zprostředkovalo souboj mezi předposledním a posledním v tabulce. Bylo se ale na co dívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsný první poločas

Začátek utkání byl poměrně opatrný, přece jen žádný z celků nechtěl být tím, kdo jako první udělá chybu. Lehce přes sto fanoušků Horní Břízy tak z kraje utkání přihlíželo spíše k opatrnějšímu fotbalu.

Ve 26. minutě se ale vše změnilo, a hosté se dostali do vedení. Jan Kopta překonal domácího brankáře, a zajistil tak Mariánským Lázním jednobrankové vedení. Do konce prvního poločasu už žádná branka nepadla, ale na straně Horní Břízy se Jiří Šmíd dočkal žluté karty za nevhodné chování směrem k rozhodčímu.

Druhá půle bez vítěze

Druhých pětačtyřicet minut se neslo ve znamení pokusu o obrat Horní Břízy, která letos sbírala body pouze za remízy. Tento stav, který není nikterak radostný se ale zvrátit nepodařilo. V sedmdesáté minutě se prosadil Petr Holub, a hostující celek poslal už do dvoubrankového vedení, kterého se Mariánské Lázně nehodlaly vzdát.

 

Finální výsledek už jen v závěru, tedy 4 minuty před koncem, korigoval Jan Paukner, který tak upravil na finální výsledek 1:2 z pohledu domácí Horní Břízy. Ta tedy pokračuje v utrápené sérii, kdy se ji nepodařilo odnést si z utkání plný bodový příděl. Naopak Mariánské lázně tak svému pronásledovateli odskočily, a bodově se dotáhly na čtrnácté Tochovice.



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach: V prvním poločase jsme byli určitě lepším týmem,lépe jsme kombinovali,ale domácí houževnatě a zodpovědně bránili…Přesto jsme se dokázali po pěkné akci Brože a dorážce Kopty prosadit a dostat se do vedení…Druhý poločas jsme hned mohli dát další gól,kdy jsme po chybě domácích měli odkrytou branku,ale netrefili jsme se asi z 30m…Domácí hru vyrovnali,víc útočili , ale mimo závarů si vyloženou šanci nevypracovali…v 70. minutě dal střídající Holub druhý gól a následně jsme opět netrefili odkrytou branku a přišel trest…Chvíli před koncem snížil Paukner a až do konce jsme se museli strachovat o výsledek…



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , J. Kraček [-] (80. D. Reindl [-] ) , Z. Netáhlo [-] - J. Paukner [-] , J. Trojanec [-] , M. Čeliš [-] (81. M. Tvrdík [-] ) , T. Koudele [-] (80. A. Daníček [-] ) , T. Do [-] (52. D. Šebek [-] ) - V. Kožíšek [-] (46. J. Sedlecký [-] ) , J. Šmíd [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
F. Hinterholzinger [-] - M. Brož [-] , M. Rybař [-] , D. Cinkanič [-] , A. Beránek [-] - M. Buršík [-] (69. P. Holub [-] ) , M. Kapolka [-] , F. Renza [-] , J. Nedbalý [-] (77. K. Maule [-] ) , M. Drahorád [-] - J. Kopta [-] (69. P. Šácha [-] )

ŽK: 45. J. Šmíd - 35. F. Renza , 48. M. Drahorád , 85. P. Šácha .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - GLOGAR Lukáš, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Dominik Síbr

Expert: Jan Matas
Tip experta: remíza

Horní Bříza je teď psychicky nahoře po dvou remízách. Toho využijí i v zápase s Mariánkami, kde budou sahat po výhře, ale nakonec z toho bude opět remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza