K. Vajs 5.
L. Kaufman 75. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 10:30

18.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atmosféra jako z jiné dimenze: Téměř 900 diváků hnalo Komárov k výhře


Branky


5. K. Vajs , 75. L. Kaufman (p.)
18

S největší pravděpodobností absolutně nejpohlednější utkání osmnáctého kola Divize A nám připravily celky Komárova a Hořovic. Komárov, který je na tom v tabulce mnohem lépe, bezezbytku potvrdil roli favorita, a s ohromnou diváckou kulisou přinesl další body do boje o umístění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový gól jako úvodní krok

První branka padla již v páté minutě a perfektní divácká kulisa mohla poprvé naplno ukázat svou sílu. Toto vedení se již do konce prvního poločasu nezměnilo. Domácí celek si tedy z prvního poločasu přenesl jednobrankový náskok. Cíl pro druhou půli byl jasný. Ubránit náskok, a nechat v divácích propuknout nadšení.

Utkání rozhodl pokutový kop

I v druhém poločasu jsme sledovali poutavý fotbal, který diváky udržoval v náladě. V utkání se ale postupem času přidávalo na agresi, což mělo za následek celkem šest žlutých karet (poměrem 4:2.)

Osud utkání byl zpečetěn v 75. minutě, kdy se podruhé prosadil hráč Komárova- tentokrát Luděk Kaufman z pokutového kopu. Do konce utkání pak domácí celek byl spíše opatrný, což se vyplatilo. Hořovice s dvoubrankovou ztrátou nedokázaly nic udělat, a zaplněný prostor kolem hřiště tak slavil přesvědčivou výhru 2:0.



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Luděk Kaufman: Důležitý zápas pro obě strany se hrál před 850 diváky a my utkání začali lépe, kdy jsme už v pate minutě po hlavičce Karla Vajse otevřeli skóre zápasu. Souper chtěl hrát po stranách, kde mají hbité a rychlé hráče, ale to vše jsme si dokázali celkem bez problému pohlídat a i my se snažili po akcích zejména z pravé strany navýšit skóre. Druhá půle začala podobně, hodně soubojů o střed hřiště. Nějakých 20 minut před koncem jsme po faulu na Adama Vokáče proměnili penaltu, a to zápas zcela rozhodlo. Vítězství a celkově povedeného vstupu do jarní části soutěže si velmi ceníme, a rádi bychom touto cestou poděkovali všem divákům, že si na tento zápas našli cestu, a vytvořili skvělou atmosféru. Hrát Divizi před více jak 800 diváky je velmi příjemné.




Sestavy


FK Komárov
P. Šebek [-] - O. Lang [-] , L. Kaufman [-] , D. Klimeš [-] , P. Ženíšek [-] - A. Vokáč [-] , M. Pužík [-] , V. Zítek [-] (79. V. Krejča [-] ) - K. Vajs [-] (70. T. Srp [-] ) , J. Mojdl [-] (79. M. Šíma [-] ) , A. Vokáč [-] (84. V. Lehedza [-] )

SK Hořovice
M. Koten [-] - F. Čapek [-] (58. O. Bělohlávek [-] ) , L. Landa [-] , L. Vostárek [-] , N. Wacker [-] (66. M. Veselý [-] ) , M. Záluský [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

ŽK: 38. A. Vokáč , 49. V. Zítek , 52. M. Pužík , 87. V. Lehedza - 60. M. Kuška , 77. L. Puchmertl .
Počet diváků: 845. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - ŠIŠKA Pavel, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Jan Matas
Tip experta: výhra domácích

Derby, které opanuje Komárov. Hořovicím se ve venkovních zápasech moc nedaří a tady tomu nebude výjimkou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů