1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 14:30

16.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav využila jedinou chybu soupeře ke svému vítězství


Branky


16

I jedna chyba může rozhodnout. O tom se přesvědčili hráči Jiskry Domažlice B, kteří po výsledku 1:0 pro domácí Soběslav okusili hořkost porážky z důvodu jedné větší hrubky v rozehrávce. I tak "málo" stačí ke konečnému vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas byl od začátku hodně pohyblivý, ovšem většina akcí končila na hranicích obou šestnáctek. Až krátce před inkasovanou brankou se brankář Červený na chvíli zapotil, když hasil nebezpečné centry v malém vápně. A ve 27. minutě přišla ona veliká chyba. Tomáš Holík chtěl rozehrál mezi útočníky na střed hřiště, jenže míč vystihl Aleš Kutner, jehož následně oba stopeři jen marně stíhali a brankář Červený nedokázal jeho střelu dostatečně vytěsnit.

 

Ve 35. minutě se mohlo měnit skóre na druhé straně, když míč do sítě dopravil Filip Velfl, ale pomezní rozhodčí byl se svým prapodkem nad hlavou proti a branka tedy pro ofsajd nebyla uznána. Soběslav obratem mohla vedení navýšit, ale po centru ze strany orazítkoval z voleje Hromada pouze břevno.

 

Ve druhém poločase mohla opět Soběslav odskočit. Za obranu se po dlouhém míči dostal zblízka do zakončení Filip Vaněk, jeho pokus Červený tečoval a míč se následně od zadní tyče příhodně odrazil do brankářovo rukavic. Dlouho se pak hrálo zejména mezi vápny, až do 70. minuty, kdy si nepřesnou rozehrávkou mohl zavařit brankář Červený. Jenže domácí jeho chbku nepotrestali. Hra se začínala na obě strany zrychlovat a bylo vidět, že domažlická rezerva chce odjet alespoň s bodem. Jeden z rychlých protiútoků zakončil stažením za dres Dumbrovský, za což po právu viděl žlutou kartu.

 

Šest minut před koncem rozehrávali hosté standardku, po jejímž konci cinkla pravá Červencova tyč. Více šancí už diváci neviděli a Soběslav si tak zkušeně pohlídala těsné vedení až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč, kapitán: Čekali jsme těžký zápas, proti mladému týmu Domažlic. První poločas jsme měli ze hry víc my, vytvořili jsme si i několik slibnych šancí, ale využili jsme jen jednu. Na druhou stranu i Domažlice se do šance dokázaly dostat. Druhá půlka z naší strany byla odbojovaná. I tak jsme opět nevyužili několik šancí, přežili jeden závar v našem vápně a dokázali uhrát nejtěsnejsi výsledek.

TJ Jiskra Domažlice B
Stanislav Vítovec, trenér: Utkání v Soběslavi se nám výsledkově nepovedlo. Domácí byli důraznější a jednu ze svých šancí využili. My naopak naše 3 šance promarnili. Nefungovala nám hlavně útočná fáze, což bylo zapříčiněno i těžkým terénem a větrem. Domácí to hráli jednoduše a důrazně, proto mají 3 body. My se musíme do příštího zapasu zlepšit a hru zrychlit a zpřesnit.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Červenec [-] - V. Zeman [-] (83. T. Mazouch [-] ) , T. Kubart [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] - P. Bouchal [-] , V. Hoffmann [-] , F. Vaněk [-] , D. Dumbrovský [-] (89. J. Větrovský [-] ) - D. Vaněk [-] (64. T. Hájek [-] ) , A. Kutner [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - P. Voves [-] (46. S. Staněk [-] ) , M. Hojda [-] - M. Nedvěd [-] , A. Vlček [-] - K. Bílik [-] - F. Copák [-] (84. . Tran [-] ) , D. Sedláček [-] , F. Velfl [-] , T. Holík [-] , T. Korelus [-]

ŽK: 46. A. Kutner , 79. D. Dumbrovský - 32. T. Korelus , 78. A. Vlček .
Hráči zápasu: A. Kutner .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: Lafek David - HES Filip, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Ondřej Bleha
Tip experta: výhra domácích

Soběslav naváže na dobré výsledky z podzimní části a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích