1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 10:00

16.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy si z Příbrami po kvalitním druhém poločase odvezly všechny body!


Branky


16

Mladíci z Příbrami v prvním poločase chtěli soupeře rozhýbat, což neslo své ovoce. Ovšem po výměně stran se zkušení hráči Klatov rovněž začali prosazovat a utkání otočili ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z první branky se radovali domácí ve 13. minutě. To brankářův dlouhý nákop prodloužil za sebe Antwi, Koffi vyslal za obranu Jakuba Štěpánka, který si šikovně roztáhl brankáře a střelou mezi nohy poslal Příbram do vedení. Ve 37. minutě byl blízko srovnání Adam Vacek po centru z pravé strany. Ale nevyšel mu střelecký pokus a brankář si se situací snadno poradil.

 

Do druhého dějství naskočil tým z Klatov úplně v jiném rozpoložení. Krátce po přestávce dokázal krásnou střelou z dálky do šibenice srovnat František Holík, na kterého brzy navázal Metoděj Málek, který využil rychlého a dlouhého autu do pokutového území a následnou práci Presla, aby míč uklidil takřka do prázdné brány. Příbramští se sice snažili o srovnání, ale zkušení klatováci jim to štěstí nedopřáli a naopak v závěru potvrdil hlavičkou po rohovém kopu Matyáš Ferko, že si právě jeho tým odveze všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Klatovy 1898
Milan Mészáros, kapitán: Věděli jsme před zápasem, že Příbram bude mít v sestavě samé mladé kluky, až na cizince Antwiho. Chtěli jsme proto těžit více ze zkušenosti, protože jsme věděli, že budou běhaví a rychlí. Bohužel se nám to první půli moc nedařilo a po hloupém gólu a neproměněných dvou šancích jsme prohrávali 1:0. O poločase trenér musel zvýšit hlas a společně s Tondou Preslem nám řekli, co změnit. Druhý poločas byl o něčem jiném, začali jsme být klidnější na míči, ještě víc jsme bojovali a vyplatilo se. Jsme moc rádi, že jsme takto vstoupili do jarních bojů.



Sestavy


FK Příbram B
A. Strolený [-] - F. Rehák [-] , A. Kareš [-] , J. Štrbo [-] , J. Štěpánek [-] , M. Janda [-] (52. A. Lojín [-] ) , V. Hýsek [-] , S. Koffi [-] (59. M. Vrba [-] ) , E. Antwi [-] , M. Bálek [-] , K. Fryš [-]

SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - M. Lukeš [-] , M. Málek [-] , J. Brabec [-] , F. Holík [-] (87. O. Mareš [-] ) , A. Vacek [-] (91. T. Partyngl [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] (72. A. Prančl [-] ) , M. Marek [-] , M. Šoul [-] , M. Ferko [-]

Hráči zápasu: F. Holík , M. Málek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Makovička Milan - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, PANSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

redakce fotbalunas.cz

Expert: Ondřej Bleha
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Příbram na domácím hřišti ukáže svoji sílu a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích