Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.03.2023 13:00

16.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Horní Bříze. Ta sahala po první výhře v soutěži, ale nezvládla konec zápasu


Branky


16

Horní Bříza je s jedním bodem na chvostu divize A, přesto neskládá zbraně a na jaře chce jistě více bodovat. Průběh zápasu navíc nahrával právě domácím, kteří už byli zřejmě hlavami u oslav třech bodů, když nedokázali zkušené českokrumlovské dorazit, respektive udržet co nejdál od možnosti střelby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozjadostnili své fanoušky ve 25. minutě, když se prosadil zkušený Vlastimil Kožíšek, který v minulosti působil třeba ve Viktorii Plzeň nebo Chmelu Blšany. Tomu se podařilo doklepnout povedený centr po náběhu z levé strany. Jenže soupeř měl do přestávky odpověď v podobě srovnání. To zaznamenal ve 38. minutě Ladislav Vávra.

 

Po výměně stran se pomalu schylovalo k velkému překvapení. V 64. minutě se do rychlého protiútoku hnal Jiří Šmíd, kterého obrana nestíhala a střelou na zadní tyč poslal Horní Břízu opět do vedení. A to i přesto, že se někteří fanoušci, nebo i hostující lavička ozývala s ofsajdovým postavením. A o 10 minut později bylo pro hosty ještě hůř, když střela Jáchyma Trojance přeplachtila obranu i s brankářem - 3:1. Hosté se přesto nevzdávali a v 85. minutě, po zaváhání domácího brankáře Schimmera, českokrumlovský Michal Strapek snížil na rozdíl jediné branky. To však pro rozhozenou obranu Horní Břízy nebylo vše, protože už o minutu později se prosadil Artem Romanovyč Parakhnenko a zápas ve výsledku 3:3 nakonec došel do závěrečného hvizdu. Ani tentokrát tedy Horní Bříza ve své premiérové sezóně v divizní soutěži nedokázala zvítězit.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Martin Löffelman, trenér: Bod na začátek jara dobrý, ale tento zápas jsme měli dohrát do vítězného konce. Za stavu 3:1 jsme nedali šanci, která by možná rozhodla a během dvou minut jsme pak dostali dva góly... To se nemůže stávat. Ani to nebylo po nějakých akcích, bylo to vyloženě o nakopnutých míčích do vápna, které jsme nedokázali odvrátit pryč. Takže jsme si to vlastně zremízovali úplně sami. Jsem spokojený s výkonem hráčů, kteří předvedli dobrý fotbal, ale byla to ztráta bodů. Možná nic neřešících, ale pro povzbuzení hráčů by to bylo lepší.

FK Slavoj Český Krumlov
Jiří Werner, vedoucí mužstva: Bylo to utkání na vážkách na obě strany. V první půli jsme hráli více na balónu a domácí spoléhali na brejky, přičemž jeden z nich jim vyšel. My jsme do poločasu dokázali vyrovnat. Ve druhé půli se obraz hry moc nezměnil, ovšem domácí se dvakrát utrhli a vedli už o dvě branky. My jsme to poté nějak prostřídali a ti střídající hráči v posledních minutách vyrovnali. Bod dobrý, ale co je nám platné, že máme po většinu zápasu více míč na kopačkách, když se fotbal hraje na góly...



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , Z. Netáhlo [-] , J. Kraček [-] - M. Čeliš [-] , T. Koudele [-] , J. Paukner [-] , T. Do [-] , J. Trojanec [-] - V. Kožíšek [-] (46. J. Sedlecký [-] ) , J. Šmíd [-] (86. D. Šebek [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - J. Matuška [-] , L. Vávra [-] , R. Kolář [-] , D. Trmal [-] , D. Růžička [-] (46. J. Vonášek [-] ) , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , M. Svoboda [-] (70. M. Strapek [-] ) , Z. Kuna [-] , P. Vaněk [-] (63. A. Parakhnenko [-] )

ŽK: 33. Z. Kuna , 90. J. Matuška .
Hráči zápasu: T. Koudele - L. Vávra .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Jan - ŠVAGR Tomáš, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

redakce fotbalunas.cz

Expert: Ondřej Bleha
Tip experta: výhra hostů

Horní Bříze se podzim nezdařil, naopak Krumlov bude chtít atakovat první pětku. Proto si myslím, že Krumlov si body odveze.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů