1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezno zaskočilo Rejšice


Branky


0

Během krásného sobotního odpoledne se sehrál krásný duel před početnou diváckou kulisou. Hráči se divákům odvděčili a sehráli krásný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým se poprvé představil před domácím publikem a chtěl navázat na vítězství z 1. kola. Hosté chtěli poprvé v sezoně plně bodovat, bohužel  si podruhé odvážejí ze soupeřova hřiště 1 bodový zisk.

Tlak domácího týmu

Domácí tým chtěl navázat na 3 body z předešlého utkání a tak do prvního poločasu doslova vlétli .  Vytvořili si územní převahu a hostující celek se soustředil většinou na obranu, ze které hráči Rejšic vyráželi do nebezpečných protiútoků. Hrál se pohledný fotbal, kde se střídaly šance na obou stranách. Brankáří Podzimek a Dlouhý ovšem dlouho odolávali střelcům. Ve prvním poločase se ujala jediná rána. Ve 25 minutě si vzal míč Tomáš Hotzel a vstřelil branku. Navázal tak na předchozí utkání, ve kterém vstřelil 2 branky. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Opačný scénář

Druhý poločas začal úplně v opačném garde než první. Bezno se soustředilo na obranu a vyráželo do rychlých protiútoků a Rejšice si vytvořily ohromnou územní převahu, která je pro jejich hru typická. Rejšice dostly domácí tým pod obrovský tlak, který vyústil v chybu  domácí obrany, kdy v 58. minutě obrana špatně sehrála ofsajd systém a Fiksel mohl jít sám na brankáře a nemýlil se! Do konce poločasu bylo k vidění několik závarů a sporných situacích na obou stranách, ovšem ani jeden z týmů nedokázal vstřelit branku, a tak se oba týmy rozešli smírně 1:1.

Výsledek utkání je zasloužený. V prvním poločase byli lepší domácí, ve druhém zase hosté.



Sestavy


SK Bezno-Sovinky
Z. Podzimek [-] - P. Gruncl [-] , M. Kolovratník [-] , M. Honzátko [-] , J. Hötzel [-] - O. Novák [-] , J. Kolovratník [-] , T. Koníček [-] (64. M. Hötzel [-] ) , J. Möbius [-] - T. Hötzel [-] , P. Jeřábek [-] (68. J. Šispela [-] )

SK Rejšice B
M. Dlouhý [-] - D. Nagy [-] , L. Hofírek [-] , L. Landr [-] - M. Rys [-] , J. Fiksel [-] , D. Šulc [-] , l. Nastoupil [-] - T. Horváth [-] (90. T. Rys [-] ) , V. Zvěřina [-] , P. Štěpán [-] -

ŽK: 73. J. Kolovratník , 88. P. Gruncl - 37. D. Šulc , 85. J. Fiksel .
Místo: Bezno - Sovinky. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Grešo Vilém - ŠVARC Zdeněk, NEVAŘIL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.