2:4
(0:1)
45. L. Valach
51. J. Hanus (p.)
54. J. Hanus
78. J. Smutný
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křoví B vyhrálo v Počítkách B


Branky


62. L. Sláma , 79. D. Bednář - 45. L. Valach , 51. J. Hanus (p.) , 54. J. Hanus , 78. J. Smutný
10

Počítky B si připsaly proti Křoví v posledním domácím zápase porážku 2:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli v závěru poločasu do vedení

Od začátku zápasu bylo patrné, že oba týmy mají zájem získat tři body a bodovat na svém kontě. Oba týmy se snažily prosadit ve středu hřiště a vytvářet si šance, ale v prvních minutách se nedokázaly prosadit. Hra byla vyrovnaná a diváci sledovali zajímavé souboje na obou stranách.

Ve 45. minutě se však těsně před koncem prvního poločasu stalo rozhodující. Vladislav Valach ocitl v šanci a svým zakončením poslal míč za záda brankáře Počítek B. Křoví se tak ujalo vedení 0:1 a do kabin šlo s tímto jednobrankovým náskokem.

Hosté ještě skóre navýšili

Hned na začátku druhého poločasu se týmu Počítky B podařilo zvýšit svůj náskok. V 51. minutě byla nařízena penalta a Jakub Hanus ji s chladnou hlavou proměnil, čímž zvýšil skóre na 0:2. O pouhé tři minuty později se Hanus opět prosadil a zkompletoval tak svůj hattrick. Tým Počítky B vedl již 0:3 a měl tím pevnou kontrolu nad zápasem.

Domácí tým však nechtěl zůstat pozadu a v 62. minutě se Lukáši Slámovi podařilo snížit na 1:3. To však nezabránilo týmu Počítky B v jeho útoku. V 78. minutě se Jiřímu Smutnému podařilo vsítit čtvrtou branku pro svůj tým, čímž zvýšil náskok na 1:4. O minutu později se však domácí týmu Křoví podařilo odpovědět brankou, když se trefil Daniel Bednář. Skóre se tak změnilo na 2:4. V 82. minutě byl ještě na domácí straně vyloučen Lubomír Kachlík.



Sestavy


SK Transformátor Počítky B
T. Říčan [-] - D. Peňáz [-] (46. L. Sláma [-] ) , J. Koudelka [-] (78. L. Trojan [-] ) , M. Kotík [-] , O. Šulc [-] (62. D. Bednář [-] ) , L. Kachlík [-] , D. Bednář [-] (78. M. Macky [-] ) , J. Peška [-] (73. J. Neček [-] ) , P. Beneš [-] , V. Padalík [-] , A. Říčan [-]

TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - R. Datinský [-] , M. Ivančík [-] , . Maloň [-] , J. Bartošek [-] - J. Hanus [-] , D. Ševčík [-] , L. Valach [-] , J. Macholán [-] - J. Smutný [-] - P. Karmazín [-] (46. L. Mencler [-] )

ŽK: 64. L. Kachlík - 82. J. Hanus . ČK: 82. L. Kachlík .
Hráči zápasu: L. Sláma - J. Hanus .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: GREGAR Daniel - ŠULA Petr (N), BARTOŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Počítky už nemohou opustit poslední příčku, ale bod z tohoto zápasu získají.

Tip: výhra hostů

V Počítkách chceme uspět a dovést další důležité body. Polštářek z podzimu se ztenčuje a nehodláme 6. místo v tabulce už konce sezony opustit. :D Už tam máme jak se říká zahřátej flek :D

Tip: výhra hostů

Pokud se hosté sejdou tak asi nebude co řešit....