1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov B smírně s Radostínem B


Branky


10

Křižanov B si připsal proti Radostínu B bod za domácí remízu 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V předposledním utkání sezóny hostili fotbalisté Křižanova rezervu Radostína. Od úvodních minut se hrál vyrovnaný fotbal, vyložených šancí však začátek zápasu nabídl nemnoho. První výraznější měl domácí Kolouch, hostující D. Homola jej ovšem vychytal a připsal si tak první z mnoha skvělých zákroků. Ani on ovšem nestačil na to, když vyraženou střelu elegantně nůžkami dopravil do sítě Plocek, a zajistil tak domácím vedení. To netrvalo dlouho, protože poslední nákop první půle poklidil hlavou do pravého horního rohu hostující Invald.

Ve druhém poločase již branka nepadla

Druhá půle se odehrávala až na výjimečné kontry Radostína pouze v režii domácích. Platné jim to ovšem bylo pramálo, protože jejich sobotní mířidla nebyla seřízená dobře, a hlavně vytahoval jeden skvělý zákrok za druhým D. Homola, jenž domácím chytl přinejmenším tři jasné góly. A vzhledem k tomu, že v dalších třech čtyřech příležitostech domácí ani netrefili hostující zařízení, a Stupka mířil tak precizně, že orazítkoval levou tyč, skončilo utkání remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Homola Martin, hráč: Srovnání s Ujčovem asi není úplně na místě, protože Radostín hrál fotbal a zejména v první půli byl i poměrně nebezpečný, nicméně s ohledem na počet našich šancí se oba zápasy porovnávat dají. A zatímco Ujčovu jsme dali 7 gólů do půlky, v sobotním zápase nám střelecký prach výrazně navlhnul. Nutno ovšem ocenit skvělý výkon hostujícího gólmana, zápas mu vyšel.




Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Mužátko [-] (46. I. Klimeš [-] ) - - M. Veselský [-] (46. B. Horníček [-] ) , J. Kolouch [-] - J. Nobicht [-] , F. Mužátko [-] , M. Broža [-] (63. T. Frantl [-] ) , T. Plocek [-] , J. Stupka [-] , M. Burian [-] (70. J. Horníček [-] ) , J. Švejda [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - M. Šimek [-] , M. Láznička [-] , Š. Pták [-] , P. Gregar [-] (73. V. Gregar [-] ) , L. Dvořák [-] , J. Poul [-] (58. F. Ochrana [-] ) , J. Svoboda [-] , D. Invald [-] , T. Staněk [-] , A. Kališ [-]

ŽK: 86. M. Šimek .
Hráči zápasu: D. Homola .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KLIMEŠ Jan - BURIANOVÁ Darina (N), GREGAR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Křiźanov se rozloučí před svými fanoušky jedině výhrou.

Tip: výhra domácích

Zde favorizuji domácí tým, který vyhraje alespoň o dvě branky.

Tip: výhra domácích

Doufám že navážeme na výkony z minulých domácích zápasů a tři body zůstanou doma.