2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Losenice nestačila na Radostín B


Branky


3. M. Sobotka , 56. R. Kasal - 10. P. Gregar , 49. K. Kučera , 57. R. Večeřa (p.) , 59. M. Šimek
14

Velká Losenice si připsala proti Radostínu B další jarní porážku v poměru 2:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Už ve 3. minutě se dostal do hlavní role hráč Velké Losenice, Marek Sobotka. Po rychlém protiútoku a pěkné kombinaci se svými spoluhráči se ocitl v dobré střelecké pozici a s přehledem umístil míč do sítě soupeře. To znamenalo vedení 1:2 hostující tým.

Nicméně, odpověď domácí Velké Losenici nepřišla dlouho na sebe čekat. V 10. minutě se Petr Gregar dostal ke střeleckému zakončení a svým precizním zásahem vyrovnal skóre na 2:2. Brzy po vyrovnání se hra vyrovnala a oba týmy se snažily prosadit s dalšími gólovými příležitostmi. Jenže rozhodli nakonec zkušenější hosté za které se trefiliv 57. minutě Rostislav Večera z pokutového kopu a v 59. minutě na konečných 2:4 Marián Šimek.

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

První branku druhého poločasu vstřelil v 49. minutě Karel Kučera z týmu Radostína B, čímž poslal svůj tým do vedení 1:0. Ovšem radost hostů netrvala dlouho, protože už v 56. minutě se prosadil Radim Kasal a vyrovnal na 1:1.

Hráči obou týmů ukazovali svou bojovnost a odhodlání. Ve 57. minutě se Radostínu B podařilo dostat do vedení, když Rostislav Večera proměnil pokutový kop a poslal svůj tým do vedení 2:1. Hráči Velké Losenice se však nevzdávali a pokračovali v útočení.



Sestavy


TJ Velká Losenice
M. Fišar [-] (50. O. Augustin [-] ) - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] , D. Králíček [-] , R. Kasal [-] , P. Kamarád [-] (86. D. Baránek [-] ) , R. Kamarád [-] (67. P. Bureš [-] ) , A. Stejskal [-] (67. R. Čihák [-] ) , P. Zástěra [-] , J. Augustin [-] (86. J. Milsimer [-] ) , D. Bratršovský [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
M. Láznička [-] - K. Kučera [-] , P. Gregar [-] (46. J. Koudela [-] ) , M. Šimek [-] , R. Večeřa [-] , L. Dvořák [-] , L. Kozel [-] (74. Š. Pták [-] ) , P. Koudela [-] (56. D. Homola [-] ) , T. Staněk [-] (68. D. Invald [-] ) , P. Dvořák [-] , A. Kališ [-]

Počet diváků: 135. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - POSPÍCHAL Petr (N), KADLEC Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Velká Losenice potřebuje bodovat , no ale bude to stačit pouze na bod..

Tip: výhra hostů