Věchnov jasně přejel Hamry B


14

Věchnov si připsal proti Hamrům B jasnou výhru 7:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nadělili hostům bůra

Povzbuzení páteční výhrou nad Rudolcem, kdy v dohrávce 18. kola porazili věchnovští svého soupeře 3:1, chtěli i v neděli necelým sedmi desítkám diváků nabídnout fotbalovou podívanou a porazit rezervu Hamrů. Od první minuty byly domácí lepším týmem a vypisovat zde všechny neproměněné akce, tak je to článek na 2 A4, který by opisoval podobné šance a lidi a tak se budu věnovat pouze gólovým akcím, kterých nebylo pomalu a ta první přišla hned ve 13. minutě, kdy Kroupa našel přihrávkou Ostrýže a ten ještě krásnější příhrou našel Filipa Horníčka, který v jasné pozici se nemýlil a otevřel skóre zápasu. O dvě minuty později si se zpětnou přihrávkou od Soudka výborně poradil Petr Kučera, který krásnou střelou z velkého vápna umístil míč k tyči a donutil časoměřiče podruhé ke změně skóre. Jediná vada na kráse byla, že tento gól neviděla střelcova malá dcera a dožadovala se replay (smích). V 16. minutě se skóre měnilo potřetí, kdy Smolík nádhernou přihrávkou vyslal na steč Ostrýže a ten se nemýlil. Pak přišla gólová odmlka, ale herní projev se neměnil. Ve 38. minutě se z druhé vstřelené branky radoval Filip Horníček, který zužitkoval druhou asistenci od kolegy z útoku. No a ve 41. minutě krásnou střelou k tyči uzavřel gólový účet první půle na 5:0 opět Horníček a dal tak svůj první HATTRICK v dresu Věchnova.

Hosté ještě skóre navýšili

Druhá půle pokračovala v podobném scénáři jako ta první, jen se už tak gólově domácím nedařilo a do pár náznaků akcí se dostali i zástupci kladivářské fotbalové čety jenže kvalitní zakončení by se dalo napočítat na prstech jedné ruky vysloužilého pracovníka pily. No a tak se po prostřídání v domácích řadách dostali na plac legendární David Kašuba, který v samostatném úniku k údivu všech neproměnil, protože jeho proměňování šancí bylo legendární. Hold všichni stárneme. Dále se na plac dostal i Míra Pečínka a Tomáš Bukáček, jenže jejich střelecké umění musel zastoupit Tomáš Kolbábek, který druhou půli hrál předstopera a byl odměněn za první poločas, kdy na levé straně zálohy zásoboval koukatelnými přihrávkami útočníky. Poprvé se do střeleckého seznamu se zapsal v 50. minutě, kdy si naběhl před vápno na přihrávku Kroupy a pumelicí k tyči to bylo 6:0 no a druhou pumelicí v 83. minutě k druhé tyči se Kolbábkovi podařilo zapsat se mezi střelce podruhé a tím i uzavřít bohatý účet utkání na 7:0.



Počet diváků: 67. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - KOLBÁBEK Dalibor (N), SLABÝ Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase je favorit jasný a domácí jasně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích