Křiźanov B roznesl Ujčov


Branky


13

Křižanov B si připsal proti Ujčovu  vysokou výhru 7:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již v první půli

Utkání, které se hrálo kvůli křižanovské jarní pouti netradičně v sobotu v 13:30, mohlo z řad domácích fanoušků zklamat snad jen ty, kteří se s návštěvou o pár minut opozdili. Domácí totiž na hosty z Ujčova vlétli jak uragán a od prvních minut za záda nebohého Bureše sázeli gól za gólem. V zásadě podobné akce, kdy stačilo ze záložní řady prostrčit míč do volného prostoru, kde okamžitě zabíhali rychlonozí útoční hráči Křižanova, zakončovali střídavě hrdinové zápasu Bajer s Kolouchem. Nevídaná gólová smršť se zastavila na poločasových 7:0 a těžko si představit, že hosté v šatně řešili jiné téma, než jak se vyhnout "desítce".

 

Hosté pouze snížili

Poločasová rozprava na straně Ujčova evidentně zabrala, protože kdo přišel v poločase a měl informace, že skóre je 7:0, musel se po pár minutách ptát, kdo že to vlastně vede. Domácí kombinací uspokojení a poločasového střídání absolutně nenavázali na výkon z první půle a zápas pouze dohrávali, jedinou větší šanci měl na konci zápasu Kolouch, jeho střela ovšem levou tyč hostující brány minula. To na druhé straně bylo výrazně rušněji, hostující mířidla ovšem byla nepřesná a výsledkem jejich převahy byla pouze branka na malém vápně nekrytého Hanáka a Šikulova tyč po dalším zkratu domácí obrany. Zápas tak skončil jednoznačnou výhrou domácích.

 



Ohlasy k zápasu



SK Ujčov
Jančík Oskar, vedoucí: Dnes jsme plnili roli pouťové atrakce na Křižanovské pouti.Domácí zřejmě pod vlivem nějakého lektvaru na nás vlítli jak Japonci na Pearl Harbor a totálně nás zdevastovali. Fotbal hraju víc než 35let,ale prohrávat po 15min 5:0 nepamatuji snad ani ze žáčků. Fotbal mě nepřestává překvapovat ani na sklonku kariéry. Ačkoliv druhá půle byla víceméně v naší režii a to ať už že domácí prostřídali nebo prostě již byli golově zasyceni nás sice může těšit, ale po masakru z první půlky to má nulovou hodnotu. Chtěl bych se tímto způsobem omluvit všem našim fanouškům. Hráčům tímto připomínám, že sezóna ještě neskončila a taková holomajzna by mohla mít dalekosáhlé následky. V sobotu jedeme napravovat reputaci do Radostína a očekávám diametrálně odlišný přístup. Prohrát se může, ale ne tak jak na pouti..



Počet diváků: 55. Rozhodčí: DOLEŽAL Lukáš - TOMÁŠEK Oldřich, BURIAN Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Čeká se velmi tvrdá a vyrovnaná bitva, která vítěze nenajde.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích