Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí C rozstřílelo Křoví


12

Křoví si připsalo proti Velkému Meziříčí C vysokou prohru 2:8

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

První branku vstřelil Jaroslav Krejčí z týmu Křoví v 24. minutě, čímž přinesl svému týmu vedení 1:0. Odpověď ze strany Velké Meziříčí přišla ve 30. minutě, kdy Miroslav Ivančík vyrovnal na 1:1. Však to však byla poslední radost hostů.

Křoví se znovu dostalo do vedení v 37. minutě díky brance Iva Nováčka, který poslal míč do sítě a tým tak vedl 2:1. Poté se Křoví rozjelo a branky začaly padat jedna za druhou.

Hosté se po pauze rozstříleli

Ve 52. minutě se prosadil Eduard Smejkal a zvýšil vedení na 3:1. O pouhé dvě minuty později přidal Patrik Chalupa další branku a stav se změnil na 4:1 ve prospěch Křoví. Smejkal se znovu prosadil v 55. minutě a navýšil vedení na 5:1.

Ondřej Pospíšil přidal šestou branku pro Křoví v 65. minutě, čímž se skóre zvýšilo na 6:1. Velké Meziříčí se však nevzdávalo a v 77. minutě snížilo Jiří Smutný na 6:2. Nicméně, Křoví znovu přidalo na svém kontě další branky.

V 83. minutě se blýskl Patrik Chalupa a upravil na 7:2 ve prospěch Křoví. Jaroslav Krejčí se podílel na konečném výsledku utkání v 88. minutě, kdy přidal svůj druhý gól a upravil skóre na konečných 8:2 ve prospěch Křoví.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - J. Bartošek [-] , . Maloň [-] , O. Urbánek [-] , R. Datinský [-] (55. T. Trnka [-] ) - M. Ivančík [-] , J. Macholán [-] , J. Smutný [-] , J. Hanus [-] - L. Valach [-] , A. Sus [-] (30. P. Karmazín [-] ) -

FC Velké Meziříčí C
R. Invald [-] - J. Krejčí [-] , I. Nováček [-] (52. P. Chalupa [-] ) , E. Smejkal [-] , J. Večeřa [-] , P. Mezlík [-] (76. L. Smejkal [-] ) , L. Smejkal [-] , L. Chalupa [-] , O. Pospíšil [-] , M. Valenta [-] , D. Šlapal [-] (46. F. Musil [-] )

ŽK: 14. A. Sus .
Hráči zápasu: J. Krejčí .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: MENCLER Luboš - DOMES Milan (N), ŠLITR Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Velké Meziříčí je v tomto zápase jasným favoritem a také tuto roli splní do puntíku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů