Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčov doma těsně udolal Velkou Losenicí


Branky


12

Ujčov si připsal proti Velké Losenici povinnou domácí výhru 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj první půle

První branka padla již ve 6. minutě a náležela hostujícímu hráči Romanu Čihákovi, který tak poslal Velkou Losenici do vedení 0:1. Byl to skvělý začátek pro hosty, kteří se snažili udržet své vedení co nejdéle.

Nicméně, Ujčov se nevzdal a začal tlačit na obranu soupeře. V 17. minutě se to vyplatilo, když Martin Mokrý vyrovnal na 1:1. Tento gól dodal domácímu týmu novou energii a vyrovnal herní vývoj.

Obě mužstva pokračovala v útočných akcích a hledala rozhodující branku. Ta přišla v 37. minutě a patřila domácímu hráči Martinu Josífkovi, který poslal Ujčov do vedení 2:1. Tato branka byla zároveň i konečným výsledkem prvního poločasu. V průběhu prvního poločasu byly uděleny i některé karty. Hostujícímu hráči Petrovi Machovi byla po druhé žluté kartě ukázána červená karta. To znamenalo, že Velká Losenice musela pokračovat ve zbytku utkání o jednoho hráče méně.

První poločas byl plný vzrušení a obě mužstva se snažila předvést své nejlepší výkony. Ujčov se však nakonec prosadil dvěma brankami a zaslouženě vedl po první půli.

Domácí si výhru pohlídali

Ve 64. minutě přišel moment, kterým se zápas definitivně otočil ve prospěch Ujčova. Martin Mokrý se prosadil a zvýšil na 3:1 pro domácí tým. To byla pro Velkou Losenici velká rána, ale hráči se nevzdali a pokračovali ve svém úsilí.

Jen o tři minuty později, v 67. minutě, se Radek Kamarád prosadil a snížil na 3:2. To poskytlo Velké Losenici naději na vyrovnání a hráči se začali tlačit dopředu, aby vytvořili tlak na obranu Ujčova.

Následovala dramatická závěrečná část utkání, ve které oba týmy bojovaly o každý centimetr hřiště. Velká Losenice se snažila vyrovnat, ale Ujčov se statečně bránil a udržel své vedení.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Jančík Oskar, vedoucí mužstva: Velice těžké utkání s dobrým koncem pro nás. Ačkoliv jsme brzy inkasovali, dokázali jsme to otočit. Ve druhé polovině oslabený soupeř houževnatě vzdoroval a naše hra postrádala přesnost a lehkost. Vzhledem k tomuto, vítězství bereme jako závazek do dalších utkání. V sobotu se představíme na hřišti Křižanova, kde vyzveme místní béčko




Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - Z. Josífek [-] (66. P. Němec [-] ) , Z. Bednář [-] , J. Večeřa [-] , P. Mareš [-] , V. Šikula [-] (77. J. Mareš [-] ) , M. Dvořáček [-] , M. Mokrý [-] (66. P. Mitáš [-] ) , M. Loukota [-] (46. D. Nedoma [-] ) , P. Mitáš [-] , O. Jančík [-]

TJ Velká Losenice
M. Fišar [-] - M. Bratršovský [-] , T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] , D. Králíček [-] , O. Augustin [-] , A. Stejskal [-] , R. Kamarád [-] , D. Baránek [-] (46. R. Kasal [-] ) , P. Mach [-] , R. Čihák [-]

ŽK: 31. M. Dvořáček , 67. V. Šikula , 90. J. Mareš - 23. P. Mach , 68. O. Augustin . ČK: 45. P. Mach .
Hráči zápasu: M. Mokrý - R. Kamarád .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOLEŽAL Kristián - CYPROVÁ Lenka, MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Velká Losenice potřebuje body jako sůl, ale Ujčov se o domácí výhru připravit nedá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích