1:7
(1:2)
32. P. Fabík (vl.)
35. V. Musil
57. D. Invald (vl.)
60. V. Musil
75. D. Jaroš
78. P. Jaroš
89. V. Musil
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolec si zastřílel v Radostíně B


Branky


18. J. Koudela - 32. P. Fabík (vl.) , 35. V. Musil , 57. D. Invald (vl.) , 60. V. Musil , 75. D. Jaroš , 78. P. Jaroš , 89. V. Musil
12

Radostín B si připsal proti Rudolci drtivou domácí porážku 1:7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

V 18. minutě se Josef Koudela z Radostína chopil příležitosti a skóroval, posílající míč do sítě Rudolce. Tento gól přinesl Radostínu vedení 1:0 a potěšil fanoušky na jejich domácím hřišti.

Rudolec se však nenechal zahanbit a odpověděl na Koudelův gól svou vlastní brankou. V 32. minutě Pavel Fabík dokázal vyrovnat skóre na 1:1. To rozvířilo atmosféru na hřišti a oba týmy se snažily přidat další gól, aby si zajistily vedení. Na konci prvního poločasu se však Radostín opět dostal do vedení. Ve 35. minutě Vladimír Musil překonal brankáře Rudolce a poslal míč do sítě, čímž přidal druhý gól pro svůj tým. Skóre se tak změnilo na 2:1 ve prospěch Radostína.

Oba týmy pokračovaly v boji a vytvářely si další šance, ale žádný z nich nedokázal přidat další branku do sítě. První poločas tak skončil s vedením Radostína 2:1.

Hosté se po pauze rozstříleli

Druhý poločas začal nešťastně pro Radostín, když v 57. minutě hráč Daniel Invald nešťastně vstřelil vlastní gól a přispěl tak k navýšení vedení Rudolce na 3:1. Tento moment značně podlomil morálku domácího týmu a otevřel cestu pro další góly hostů.

Ve 60. minutě se prosadil Vladimír Musil, který zvýšil vedení Rudolce na 4:1 a potvrdil tak svou střeleckou formu. Rudolec i nadále tlačil na soupeře a neustále hrozil jeho brance. V 75. minutě se gólově prosadil David Jaroš a zvýšil skóre na 5:1 ve prospěch Rudolce. O tři minuty později přidal gól Petr Jaroš, který tak přispěl k již téměř rozhodnutému vítězství Rudolce. Hráči Radostínu se snažili bránit, ale jejich snaha byla marná. V 89. minutě uzavřel skóre zápasu Vladimír Musil, který svým třetím gólem v zápase stanovil konečný výsledek 7:1 ve prospěch Rudolce.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - P. Gregar [-] , Š. Pták [-] (68. J. Marek [-] ) , J. Svoboda [-] , D. Hrbek [-] , J. Marek [-] , J. Koudela [-] (64. P. Koudela [-] ) , T. Staněk [-] , D. Invald [-] , P. Fabík [-] , A. Kališ [-]

FC Rudolec
L. Šerejch [-] - T. Vomela [-] , D. Jaroš [-] , T. Klimeš [-] , R. Chytal [-] , V. Musil [-] (78. F. Vítek [-] ) , P. Jaroš [-] , L. Zmeškal [-] , P. Jaroš [-] (70. L. Šerejch [-] ) , V. Musil [-] , P. Čejka [-]

Hráči zápasu: V. Musil .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Šula Petr - FABÍK František (N), MINSTER Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Radostín předvádí na jaře dobré výkony, což odnese tentokrát Rudolec.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů