Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov doma s Věchnovem nezaváhal


12

Jimramov si připsal proti Věchnovu další domácí výhru v poměru 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

Ve 23. kole  přivítali domácí za teplého počasí na dobře připravené hrací ploše tradičního soupeře, mužstvo TJ Věchnov, což je soupeř proti kterému se Jimramovu hodně nedaří. Hosté od počátku utkání potvrzovali své kvality, dobře kombinovali, byli důrazní a rychlí v osobních soubojích a domácím chvíli trvalo než se s tím srovnali. Pomohla jim 12.minuta, kdy utekl po pravé straně Dvořák, navedl si míč na levou nohu a jeho přízemní střela šla přímo za háčky pravé tyče hostující branky. V dalším průběhu byli aktivnější hosté, ale výsledkem bylo jen břevno domácí branky ve 23.minutě. Skóre se měnilo až ve 32.minutě, ale na druhé straně, Dostál rozehrál z poloviny hřiště volný přímý kop do šestnáctky, kde Gregor sklepl míč na nabíhajícího Dvořáka a ten zvýšil na 2 : 0. Hosté se tlačili nadále do ofenzívy, ale domácí obrana hrála spolehlivě. Ve 45.minutě přišel rychlý brejk domácích, Zbytovský uvolnil na levé straně Borovského a ten s jistotou proměnil. Výsledek 1.poločasu byl pro hosty krutý, když domácí proměnili všechny své šance.

Hosté pouze snížili

Do 2.poločasu hosté přeskupili sestavu, vzadu hráli jen na tři a ovládali hru a brzy byli odměněni,  když se v šestnáctce prosadil D.Kolbábek a to běžela 48.minuta. Hosty branka povzbudila a domácí obrana se měla co otáčet. V 63.minutě po nedůrazu před šestnáctkou při odvrácení míče se k němu dostal hostující kanonýr Ostrýž a s přehledem se prosadil, tím bylo zaděláno na drama. V dalším průběhu se hrál pro diváky velmi zajímavý fotbal, hosté ve snaze vyrovnat hru ještě více otevřeli a tak domácí vyráželi do rychlých protiútoků, ale v brance hostů čaroval výborně chytající Starý, jednou mu pomohlo břevno a dvě střely těsně minuly pravou tyč. Hosté se přes zhuštěný prostor před šestnáctkou prosazovali těžko a střely z větší dálky pochytal brankář Černý a tak zajímavé utkání skončilo těsným vítězstvím domácích i když je třeba objektivně přiznat, že hosté si za předvedený výkon minimálně bod zasloužili. Hosté se opírali o výborně hrající osu mužstva Smolík – Soudek – Ostrýž a několikrát je podržel brankář Starý. Domácí hráli disciplinovaně dozadu, ale chyběly jim náběhy po stranách, důraz v osobních soubojích a za stavu 3 : 0, kdy to chtělo podržet míč spěchali dopředu, ale přes tyto chyby tři body získali. Závěrem je třeba zmínit výborný výkon rozhodčího Sýkory, který bojovné a důrazně hrané utkání zvládl s přehledem a nepotřeboval k tomu ani karty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Borovský Pavel, trenér: Dneska to z naší strany byl určitě slabší výkon, ale nakonec jsme výhru, hlavně od stavu 3:2, ubojovali. Bylo to hodně soubojové utkání, stejně jako první půle minulý týden v Pohledci a to nám momentálně úplně nesvědčí. Na druhou stranu už tady několikrát zaznělo, že vyhrávat, když se daří, umí každej jouda. Ale urvat to, i když to zrovna lehce skřípe, je mnohem těžší a jsem rád, že se nám to daří. Mámě několik zraněných, ale aspoň se otrkají dorostenci a dneska odvedli dobrý výkon. Po zápase jsem Soudyho s Onkem pozval na lak na rakve, chvíli pokecali a se sluncem v duši se rozprchli k domovům (jakže na hokej do hospody (smích). Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, DYCKY JIMRAMOV a ZDENDA FOREVER




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
O. Černý [-] - P. Sedlák [-] , P. Sedlák [-] (66. K. Šenkýř [-] ) , L. Bednář [-] , V. Dostál [-] - L. Zbytovský [-] , V. Vraspír [-] , M. Gregor [-] (75. . Novotný [-] ) , V. Peňáz [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - J. Bílek [-] , O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , J. Šípek [-] , T. Kolbábek [-] , F. Horníček [-] , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , M. Svoboda [-] (48. D. Kašuba [-] )

Hráči zápasu: P. Sedlák - J. Šípek .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - PAJKR Jaroslav (N), ZAVADIL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola přinese určitě zajímavou podívanou s těsnou výhrou domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích