Měřín B udolal Křiźanov B


Branky


37. T. Kuřátko (p.) , 87. R. Hlávka (p.) - 73. F. Mužátko
12

V souboji dvou rezervních týmů si připsal Měřín proti Křižanovu těsnou domácí výhru 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Ve velmi horkém nedělním počasí proti sobě tentokrát nastoupily rezervy domácího Měřína a Křižanova. Křižanov hledal nákopy své rychlíky vepředu, Měřín se snažil kombinací dostat na dostřel. Nebezpečnější byli domácí, ale zakončení postrádalo razanci i přesnost. Křižanov hrozil se standardních situací. Tep stoupl divákům až po 30. minutě, nejprve Kuřátko po centru z lajny orazítkoval hlavou břevno, po chvíli Vokurku podrazil obránce Křižanova ve vápně a sudí Stehlík nařídil penaltu. Kuřátko se k penaltě postavil a s přehledem poslal Homolu na druhou stranu.

 

Domácí výhru uhájili

V druhém poločase se Měřínští zvedli a začali se tlačit víc dopředu, výsledkem byl samostatný únik Kuřátka, Homola byl ale včas venku a míč za svá záda nepustil. To se mohlo Měřínu stát osudným, v 73. minutě po sérii chyb běžel F. Mužátko od půle hřiště a s několika odrazy se míč dokutálel za brankovou čáru a srovnal skóre. Domácí se snažili strhnout zápas na svou stranu, Krčál na křižný pas přes malé vápno nedosáhl. O chvíli později přetažený centr sebral na kraji velkého vápna Doležal, udělal kličku a po faulu obránce hostí vybojoval pro Měřín penaltu. Tu ranou k tyči proměnil Hlávka a Měřín se štěstím bere 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Kolouch Petr, hráč: Radostín byl aktivní a do útoku se tlačili po nákopech, nám to dneska nelepilo, v soubojích jsme byli často pozdě, situace neřešíme ideálně. Výhra se štěstím, ač jsme v defenzivní části tolik práce neměli.

SK FC Křižanov B
Homola Martin, hráč: Domácí zcela podle očekávání byli mnohem víc na míči a herně aktivnější. Bylo znát, že mají naučený systém výstavby hry, který se snaží uplatnit v podstatě za jakýchkoliv okolností, což je na jejich hře sympatické. Na druhou stranu hráli víceméně po vápno, v koncovce se trápili. V první půlce měl největší šanci Kuřátko, jeho hlavička skončila na břevně, další nadějné příležitosti nezvládli z pohledu zakončení. O to větší škoda je, že jsme jim pomohli penaltovým zákrokem, který znamenal vedení 1:0. Druhá půlka probíhala ve stejném duchu, za řadu neproměněných šancí pak byli domácí potrestání takovým polovlastencem. To, že rozhodli druhou penaltou, nás samozřejmě bolí, nicméně víme, že o (ne)udržení se nerozhoduje zrovna v Měříně. Za obětavý a týmový výkon zaslouží pochvalu všichni zúčastnění, vyzdvihnout bych i přesto chtěl Matěje Veselského, který podal velmi zodpovědný a obětavý výkon.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - T. Gondek [-] (73. B. Horký [-] ) , F. Sysel [-] , M. Matoušek [-] , J. Kolouch [-] (80. J. Zelinka [-] ) - P. Kolouch [-] (68. J. Krčál [-] ) , D. Jonáš [-] , M. Sýkora [-] (46. R. Hlávka [-] ) , L. Vokurka [-] , D. Doležal [-] - T. Kuřátko [-] (73. D. Robotka [-] )

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Hubl [-] , M. Broža [-] , J. Mužátko [-] (60. A. Kružík [-] ) - B. Horníček [-] - M. Veselský [-] , J. Kolouch [-] - M. Sklenář [-] (60. J. Horníček [-] ) , F. Mužátko [-] , T. Plocek [-] , M. Burian [-]

ŽK: 20. D. Jonáš , 39. P. Sysel , 44. M. Matoušek , 70. L. Vokurka - 33. F. Mužátko , 89. M. Burian .
Hráči zápasu: P. Sysel - M. Veselský .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Stehlík Michal - HRUBOŠ Tomáš (N), ČÁSTEK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Měřínu se poslední kola daří a to také proti Křižanovu potvrdí.

Tip: výhra domácích