2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 10:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolec doma vydřel bod s Ujčovem


Branky


14

Rudolec si v domácím zápase proti Ujčovu vybojoval pouhý bod za remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V nedělním zápase mezi Rudolcem a Ujčovem se diváci dočkali skvělého fotbalového představení, které nabídlo nejen vynikající herní akce, ale také několik brankových příležitostí. Obě mužstva bojovala až do posledního hvizdu rozhodčího, což se nakonec odrazilo na výsledku zápasu - remíze 2:2.

Do vedení se v první půli dostal tým Rudolce v 30. minutě, kdy Pavel Jaroš bezpečně zakončil – 1:0. O deset minut později však přišla odpověď hostů. Jaroslav Nedoma dostal k míči a jeho precizní střelou srovnal skóre na 1:1.

Domácí dokázali vyrovnat v závěru zápasu

Ve druhém poločase se hra nezklidnila a oba týmy se snažily udržet tlak na soupeře. Ve 48. minutě se Ujčovu podařilo skórovat po akci Zdeňka Bednáře, který poslal míč do sítě Rudolce – 1:2. To však nezlomilo domácí tým, který se nevzdal.

Rudolec se neustále tlačil dopředu a v 86. minutě byla jejich snaha korunována úspěchem. Petr Jaroš, bratr střelce první branky, využil nabídnutého prostoru ve vápně a přesnou střelou vyrovnal na 2:2. Na konečném výsledku se již nic nezměnilo, a tak si oba týmy odnesly bod za remízu.



Ohlasy k zápasu



SK Ujčov
Jančík Oskar, vedoucí: Začátek zápasu byl pro nás pěkný kolotoč. Tyčka, břevno, série rohů a když už to vypadalo že to ustojíme, přeci jen domácí udeřili,nutno říci že po zásluze. Pak jsme ale začali hrát i my a Jarcin krásně trefil vyrovnání. Do druhé půle jsme šli s otevřenou myslí a v dobrém rozpoložení. Hned se to projevilo. Vítek luxusním bochánkem oslovil navrátilce Zdendu a ten se projevil jako pravý zabiják a propálil domácího gólmana. Domácí pak začali utahovat šrouby za vyrovnáním, kterého se v závěru dočkali. Sedmou remízu v ročníku tak bereme jako úspěch a v klidu se můžeme připravit na příští neděli, kdy ve veleduležité bitvě budeme hostit Losenici.



Sestavy


FC Rudolec
M. Mundok [-] - M. Zmeškal [-] (46. P. Jaroš [-] ) , P. Čejka [-] , R. Chytal [-] , V. Musil [-] (78. L. Šerejch [-] ) , A. Boháček [-] (60. L. Pártl [-] ) , L. Zmeškal [-] , P. Jaroš [-] , V. Musil [-] , T. Vomela [-] , T. Klimeš [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - Z. Bednář [-] , J. Večeřa [-] , P. Mareš [-] , V. Šikula [-] (78. P. Mitáš [-] ) , M. Dvořáček [-] , J. Nedoma [-] , M. Mokrý [-] , M. Loukota [-] , P. Mitáš [-] , O. Jančík [-]

ŽK: 42. L. Zmeškal .
Hráči zápasu: P. Jaroš - J. Večeřa .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: BEDNÁŘ Daniel - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, TOMÁŠEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Zápas bude mít vyrovnaný průběh. Domácí budou aktivnější, ale hosté bod uválčí.