Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčov si přivezl bod z Křoví


Branky


18

Křoví si připsalo proti Ujčovu pouze bod za remízu 3:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Křoví přivítalo na svém hřišti fotbalisty z Ujčova. V minulém kole. Na podzim se oba celky rozešly smírnē v poměru 1:1. V chladném počasí se hrál fotbal nahoru a dolů se spostou branek a nakonec i dělbou bodů. Domácí si vytvořili víc šancí a hned v 5. minutě jednu využil Karel Jilg -1:0. Hosté se však nerozsypali a svojí bojovností se postarali ve 26. minutě o vyrovnání zásluhou Víta Šikuly -1:1.  Do konce poločasu již další šance byly nevyužity a tak se mohli diváci těšit co přinese druhý poločas.

Také druhá půle přinesla nerozhodný stav

V tom začali opět domácí skvěle a znovu to byl Karel Jilg, který vrátil domácím vedení -2:1. Další šance byly na dlouhou dobu nevyužity, až přišla skvělá dvouminutová hostujícího Ujčova. V 77. minutě nejprve vyrovnal Jaroslav Nedoma na 2:2 a o dvě minuty později dokonal obrat Matěj Loukota a hosté rázem vedli 2:3. S tím se však domácí nesmířili a svojí urputností dokázali v 84. minutě vyrovnat Tomášem Panáčkem na konečných 3:3.



Ohlasy k zápasu



SK Ujčov
Jančík Oskar, vedoucí: V chladném počasí se hrál fotbal nahoru a dolů se spostou branek a nakonec i dělbou bodů. Bod z Křoví bereme, domácí si vytvořili víc šancí, na druhou stranu my jsme vždy dokázali odpovědět, dokonce jsme vývoj otočili, ale jak říkám remíza tomu slušela. V příštím kole přivítáme rezervní tým Měřína a budeme opět chtít potěšit naše fanoušky bodovým ziskem.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - P. Kaštan [-] , J. Bartošek [-] , . Maloň [-] , R. Datinský [-] - J. Macholán [-] , T. Panáček [-] , J. Smutný [-] , J. Hanus [-] (20. J. Dolníček [-] ) , A. Sus [-] (71. L. Valach [-] ) - K. Jilg [-] -

SK Ujčov
F. Bureš [-] - P. Němec [-] , M. Mokrý [-] , P. Mareš [-] , M. Dvořáček [-] , M. Loukota [-] , Z. Josífek [-] , V. Šikula [-] (80. M. Živný [-] ) , J. Nedoma [-] , P. Mitáš [-] , O. Jančík [-]

ŽK: 35. P. Kaštan , 43. T. Panáček , 68. K. Jilg .
Hráči zápasu: K. Jilg - M. Loukota .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - GREGAR Daniel, ŽILKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Tento zápas nemá jasného favorita a může dopadnout jakkoliv.

Tip: výhra domácích