0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov s Pohledem bez branek


Branky


19

Věchnov si připsali proti Pohledci bod za remízu 0:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Po dlouhém zimním spánku se poslední březnový víkend rozeběhly okresní soutěže na Žďársku a jednu zápasovou kapitolu napsali i hráči Věchnova a Pohledce, kteří se proti sobě střetli na hřišti ve Věchnově a odstartovali tím 13ti týdenní kolotoč jarních odvet.

 

Od první minuty vyběhla před domácími fanoušky nová posila řad Věchnovské kopané a tou je mladý Filip Horníček. Mladý ogar byl od prvních minut aktivním a zkušený brankář Pohledce Hájek by o tom mohl vyprávět, protože nebýt jeho pohotových a kvalitních zákroků bylo po 35. minutách po zápase. Ale vezmeme to popořadě. Prvních nezáživných patnáct minut, kdy se obě mužstva oťukávala ukončil první nebezpečnou střelou Horníček, kterou Hájek na dvakrát zlikvidoval. Po té se v 18. minutě objevil nikým nehlídaný hostující Jínek před Uhlířem, ale byl tak překvapen, že jej nikdo nehlídá, a tak poslal svou střelu mimo tři tyče i síť za bránou. V 21. minutě trefil Horníček spojnici, v 25. minutě orazítkoval projektilem tyč a v 31. se vytáhl Hájek kdy z brankové čáry vytáhl střelu hlavou Horníčka. No a když neskončila gólem ani jasná gólovka, kterou připravil Horníček pro Ostrýže, který před prázdnou bránou nezkrotil centr od svého parťáka z útoku, tak se šlo za nerozhodného stavu do kabin.

 

 

 

Ve druhém poločase také branka nepadla

Druhá půle začala stejně jako ta první skončila, v mírném dešti měli domácí více ze hry a v chladném počasí krom grogu a jiných pochutin zahřívali fanoušky i šance, které se před jejich zraky objevovali. Tou první byla v 50. minutě šance Ondry Ostrýže, který svou důraznou hrou obehrál obránce Šarouna a v samostatném úniku, nechal Hájka ukázat své brankářské umění. Po té se Hájek vyznamenal proti střele Horníčka, který si navezl míč na hranici velkého vápna a jeho střelu s gólovými parametry Hájek vyrazil na roh. Po té se v minutě 55. postaral o rozruch před domácí svatyní Tomáš Kolbábek, který odklízel míč tak vehementně před dotírajícím Šolcem, že ohrozil vlastní bránu a byla to do té doby největší šance Pohledce na vstřelení branky. V 60. minutě se postavil k zahrání přímého volného kopu Ostrýž a jeho pumelice opět skončila v rukavicích Hájka. O tři minuty později se kopal přímý volný kop i na druhé straně a jeho exekutor Šolc donutil promrzlého Uhlíře k zákroku. No a jelikož v samostatném úniku, který byl k vidění v 85. minutě v podání Ostrýže a opět Hájek dokázal vyrazit střelu s kopačky domácího snajpra, tak si Pohledec naložil do autobusu krom jiného i cenný bod a vyrazil směr Nové Město.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
Starý David: Na to, že to byl po dlouhé zimě první ostrý zápas, tak až na zmatky v prvních 15. minutách si myslím že jsme herně nebyli špatní, ale koncovka nás tentokrát hodně potrápila, protože některé šance přímo řvali po gólovém zakončení jenže skvěle chytající Milan Hájek vychytal Pohledci bod a pro nás je to první jarní ztráta. No nic my jedem dál jízdě a máme teď dva zápasy venku tak věřím v plný bodový zisk.




Sestavy


TJ Věchnov
F. Uhlíř [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , V. Hulák [-] , F. Horníček [-] (62. M. Svoboda [-] ) , J. Šípek [-] (84. D. Starý [-] ) , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , T. Kolbábek [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - M. Žák [-] , T. Šolc [-] , A. Jinek [-] (65. M. Hejl [-] ) , L. Jambor [-] , D. Bártek [-] (69. J. Švanda [-] ) , T. Hromádka [-] , L. Novotný [-] , V. Šaroun [-] , J. Pustina [-] , B. Puchýř [-]

Hráči zápasu: J. Bílek - J. Pustina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BAJER Josef - KOLBÁBEK Dalibor (N), SMOLÍK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Věchnovu úvodní zápas vyjde lépe a nad Pohledem zvítězí o jednu branku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích