5:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 16:30

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec doma naposledy vyhrál


Branky


4. F. Kudiovský , 11. Z. Sedlák (vl.) , 43. F. Kudiovský , 50. M. Černý (p.) , 64. V. Cícha - 13. O. Průža , 44. O. Průža
9

Domácí Moravec sehrál poslední utkání sezony doma s Polničkou. A že se domácí s tímto ročníkem skvěle rozloučili, tak to ukázal tento zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Předhánění se o výsledek

V prvním poločase jsme byli svědky toho, jak se oba týmy předháněly ve skóré. Už ve 4. minutě Filip Kudiovský otevřel skóré. Na to hosté špatně zareagovali, když v 11. minutě si dal vlastní gól Zbyněk Sedlák. Hosté se nevzdali a už ve 13. minutě Ondřej Průža snížil na 1:2. Poté se gólové žně na chvíli uklidnily, ty přišly až ke konci poločasu. Ve 43. minutě svým druhým gólem v zápase Filip Kudiovský zvýšil stav zápasu na 3:1 pro domácí. Jenže hosté o minutu později zase snížili na rozdíl jediné branky a také svým druhým zásahem v zápase se o to postaral Ondřej Průža. 1. divoký poločas tak domácí ovládli poměrem 3:2.

Na domácí góly se už Polnička nezmohla

Domácí Moravec ve druhém poločase dokázal odskočit hostům, ti už nic s tím nedokázali udělat. V 50. minutě domácí kopali pokutový kop. Kapitán Martin Černý z něho dal 4. domácí gól v tomto zápase. V 64. minutě Vlastimil Cícha vsítil pátý moravský gól a tím i ovládl celý zápas poměrem 5:2. Domácí se tak s výhrou rozloučili s touto sezónou.



Sestavy


TJ Moravec
P. Černý [-] - J. Cimbálník [-] , F. Lahodný [-] , M. Černý [-] , M. Kachlík [-] , L. Pipa [-] (46. V. Cícha [-] ) , F. Černý [-] , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] (46. M. Hanák [-] ) , T. Toufar [-] , F. Kudiovský [-]

TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - R. Synek [-] , O. Průža [-] , D. Halík [-] , J. Pálka [-] , Z. Sedlák [-] , J. Zachara [-] , L. Klement [-] , M. Jirásek [-] , T. Jambor [-] , J. Zachara [-] (80. M. Litochleb [-] )

ŽK: 36. F. Černý .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - SKRYJA Stanislav, HANÁK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích