Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 15:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová si v posledním zápase s chutí zastřílela


8

V posledním kole této sezony se Bobrová představila na hřišti Jívoví. Hosté nadělili osm branek domácímu týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vyrovnání, potom 5 gólů

Hosté začali výborně, už ve 4. minutě Jiří Svoboda dal první gól zápasu. O minutu později Miroslal Koukola vyrovnal na 1:1. V 19. minutě se hosté dostali do vedení a Jívoví do ničeho moc nepustili. Autorem gólu Rostislav Kratochvíl. V 27. minutě se prosadil Ivo Roháček. Ve 33. minutě se tento hráč trefil znovu. Ve 36. minutě další gól přidal Oleksandr Hlushchenko. Bobrová tak vyhrála první polovinu v Jívoví 5:1.

Tři góly a výprask pro domácí

Bobrová i druhý poločas hrála lépe. V 62. minutě se prosadil Jiří Svoboda. Když se hrála 69. minuta, tak druhý domácí gól dal Vojtěch Dvořák. To bylo ale od domácí strany vše. V 79. minutě Jan Zalaba přidal další branku už 7 v pořádí. A poslední branku v zápase vstřelil v 90. minutě Jiří Svoboda. Bobrová tak si v posledním zápase sezóny si zastřílela a poslední Jívoví porazila vysoko 8:2. Při tom se domácí na začátku drželi.



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Vala [-] - M. Štryncl [-] (77. M. Král [-] ) , M. Koukola [-] , J. Požár [-] (58. M. Strnad [-] ) , J. Rosa [-] , L. Duba [-] (46. P. Liška [-] ) , M. Mach [-] , J. Láznička [-] (46. R. Havlíček [-] ) , P. Novotný [-] , V. Dvořák [-] , D. Dřímal [-]

TJ Sokol Bobrová
- J. Zalaba [-] , O. Hlushchenko [-] (46. J. Dostál [-] ) , I. Roháček [-] , J. Ptáček [-] , J. Svoboda [-] , T. Hrbek [-] , R. Kratochvíl [-] (77. T. Flek [-] ) , P. Dvořák [-] , L. Muller [-] , L. Křepela [-] , K. Flídr [-]

ŽK: 78. M. Vala - 89. J. Svoboda .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - DOSTÁL Petr, UHLÍŘ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře