Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2023 17:00

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Nové Vsi porazila rezervu Bystřice


Branky


7

I poslední kolo této sezóny bylo v něčem zajímavé. Utkaly se proti sobě totiž dvě rezervy: Nové Vsi a Bystřice nad Pernštejnem. A že se tedy bylo na co dívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra

Zápas byl od úvodu docela vyrovnaný. První, kdo šel do vedení, byla rezerva Bystřice, konkrétně se o to postaral v 25. minutě Tomáš Samek. Jenže o minutu později domácí dokázali smazat gólovou ztrátu, když ve 26. minutě Václav Novotný vyrovnal na 1:1. A šance a góly po chvíli opět přišly. Ve 31. minutě domácí ototčili stav zápasu díky Petru Burešovi. Rezerva Bystřice ještě dokázala odpovědět když ve 38. minutě srovnal krok Vojtěch Vondruška. To je z prvního poločasu vše, ten tak skončil nerozhodně 2:2. 

 

Václav Novotný- vítězný gól

Dále celkem vyrovnané utkání pokračovalo. V 57. minutě vystřelil tři body béčku Nové Vsi Václav Novotný. Od 80. minuty musel rozhodčí Lukáš Uhlíř rozdat pět žlutých karet. Takže závěr zápasu byl dost vypjatý, ale karty nic nezměnily a tak si rezerva Nové Vsi v posledním zápase připisuje cennou výhru 3:2 nad rezervou Bystřice nad Pernštejnem.

 



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - J. Máček [-] (40. T. Nečas [-] ) , V. Novotný [-] , J. Havlík [-] , J. Nečas [-] , F. Chalupa [-] (65. V. Zahradník [-] ) , J. Starý [-] , P. Bureš [-] (52. J. Svoboda [-] ) , S. Růžička [-] (65. V. Kužel [-] ) , F. Šandera [-] (46. J. Smrž [-] ) , P. Dobiáš [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - P. Tomášek [-] , L. Prüger [-] , V. Vondruška [-] (78. M. Svoboda [-] ) , Z. Sklenář [-] , R. Sklenář [-] , A. Feifer [-] , T. Samek [-] , V. Kutnyk [-] , J. Holý [-] , P. Podsedník [-]

ŽK: 49. P. Bureš , 74. T. Nečas , 86. V. Novotný , 88. J. Havlík , 89. J. Nečas - 84. J. Holý , 84. T. Samek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: UHLÍŘ Lukáš - ŠUSTÁČEK David, DOSTÁL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích