3:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Bystřice ve šlágru padla


Branky


18. J. Holý , 44. J. Holý , 92. D. Čech - 15. R. Sluka , 47. R. Sluka , 62. P. Sedlák , 87. J. Veselský
13

Ve 25. kole se na hrišti Bystřice představila Dolní Rožínka, takže se jednalo o poslední šlágr této sezóny. Tento souboj byl klíčový pro Rozsochy, mohli po tomto souboji už celou ligu vyhrát. Bohužel rozhodčí tento zápas úplně nezvládl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Bystřice si počínala lépe

Rezerva Bystřice vstoupila aktviněji do zápasu. Ve 3. minutě utkání měl velkou šanci Adam Feifer, bránu ale o kousek netrefil. O chvíli se také ukázala Dolní Rožínka. Přibližně v 5. minutě vystřelil Jan Čermák, ale gól z toho nebyl. Tento hráč se objevil v 7. minutě na konci souhry, ale gól z toho nebyl. Zápas byl vyrovnaný, ale asi hosté měli trochu více ze hry. V 15. minutě šla Dolní Rožínka už do vedení, zasloužil se o to Roman Sluka. Za chvíli, v 18. minutě vyrovnal Jan Holý. Ve 20. minutě mohla jít rezerva Bystřice do vedení, ale Zdeněk Horák předvedl výbroný zákrok. Ve 29. minutě vystřelil Matěj Urban, gól ale nepadl. Ve 35. minutě přišel velký závar ze strany hostů. Hosté trefili nejdřiv břevno, potom tyč a závar nakonec skončil střelou ze střední vzdáleností. Ve 44. minutě Jan Holý poslal do vedení Bystřici Jan Holý. Domácí tak šli do kabin za stavu 2:1 pro ně.

Dolní Rožínka otočila šlágr

První kdo zahrozil ve druhé polovině, byla Dolní Rožínka. Ve 47. minutě Roman Sluka vyrovnal na 2:2. Dále ve 49. minutě domácí vyslali střelu, která v bráně neskončila. Poté otěže hry převzali hosté. Měli několik dobrých příležitostí, ale gól z toho nebyl. Ten kdo dal gól, byl Petr Sedlák v 62. minutě. V 87. minutě přidal čtvrtý gól Jan Veselský a zdálo se, že už si to hosté pohlídají. Proto také v 90. minutě proběhlo velké střídání. Domácí začali hrát vabang a v 92. minutě dostali možnost kopat volný přímý kop z dobré pozice. K němu se postavil David Čech a krásně vymetl šibenici, bohužel pro jeho tým to na vyrovnání nestačilo. Dolní Rožínka tak ovládla šlágr 25. kola a připisuje si vítězství 4:3.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - R. Sklenář [-] , P. Tomášek [-] , M. Šponar [-] , A. Feifer [-] (72. V. Vondruška [-] ) , T. Samek [-] , D. Čech [-] , M. Svoboda [-] (72. Z. Sklenář [-] ) , V. Kutnyk [-] , J. Holý [-] , P. Podsedník [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - R. Sluka [-] (80. P. Pokorný [-] ) , M. Urban [-] , F. Šmerda [-] , D. Vařejka [-] , P. Bartoněk [-] (15. J. Veselský [-] ) , J. Čermák [-] (90. J. Bílek [-] ) , P. Vondruška [-] , P. Sedlák [-] , J. Večeřa [-] , T. Hille [-] (90. M. Šimeček [-] )

ŽK: 66. M. Šponar , 81. P. Podsedník - 22. J. Čermák , 68. F. Šmerda , 78. T. Hille .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - KLIMEŠ Jan, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jednoznačně se jedná o šlágr kola. Zápas bude vyrovnaný, ovšem věřím v sílu Bystřické rezervy, že se na tento zápas sejde v max. možném složení, díky čemuž Rožínka bude horko těžko stačit a pokud by se jí podařilo urvat bod za remízu, bylo by to pro mě příjemné překvapení. Ale nechci nikoho odsuzovat - Toť pouze můj názor! Ať zvítězí ten lepší!

Tip experta: výhra hostů

Souboj na čele tabulky bude pro hostující celek. O motivaci nemá ani jeden mančaft nouzi - vždyť jde o derby. V něm ale budou lepší hosté. Tipuji výhru 4:2 a v brance hostí se zaskví Zdeněk Horák.