M. Navrátil 3. (p.)
1:1
(1:0)
89. J. Starý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná s Novou Vsí získala bod


Branky


3. M. Navrátil (p.) - 89. J. Starý (p.)
13

Ve 25. kole se rezerva Nové Vsi představila v Rožné. Zápas byl dramatický až do poslední minuty. O osudu zápasu rozhodly penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích

Domácí Rožná vstoupila výborným způsobem do zápasu. Už ve 3. minutě domácí kopali penaltu. K ní se postavil Marek navrátil a se štěstím otevřel skóré tohoto zápasu. Poté se však hra vyrovnala a šance byly na obou stranách. Jenže do poločasu nikdo nedokázal překonat brankáře, a tak do kabin šla Rožná s náskokem 1:0.

Penalta v poslední minutě

Ve druhém poločase mírně lepším týmem byla Rožná. Domácí měli dost šancí na to, aby zápas skončil vyšším vítězstvím než 1:0. Jenže domácí hráči brankové příležitosti zahodili a hosté se v závěru utkání dočkali. V 89. minutě Nová Ves dostala možnost stav srovnat. Domácí ve vápně faulovali, dostali hosté možnost penalty. K ní se postavil Jan Starý a penaltu proměnil. Domácí tak v závěru přišli o vítězství a také o třetí místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Jiří Kroupa: "Do posledního zápasu sezóny jsme šli s tím, že výhra nám uchová naději na konečné 3. místo. Vstup do zápasu jsme měli výborný a po 3 minutách se štěstím prostřelil hostujícího golmana M, Navrátil. Poté se však hra vyrovnala a šance byly na obou stranách. Do poločasu už se však nikdo neprosadil. Ve druhé půli jsme dle mého názoru byli mírně lepší a měli jsme dost šancí na potvrzení výhry, ale to se bohužel nestalo. Takže když hosté proměnili penaltu nařízenou 2 minuty před koncem, skončil zápas remízou 1:1. Ztráta výhry v závěru zamrzí, ale musíme uznat kvalitu soupeře a brát to. Konečné 4. místo v naší první sezoně v přeboru musíme hodnotit velmi pozitivně a před sezonou bychom ho brali všemi deseti." hráč utkání: Marek Navrátil




Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - T. Sýkora [-] , F. Škutchan [-] (85. P. Navrátil [-] ) , O. Kroupa [-] , P. Sýkora [-] (56. R. Hájek [-] ) , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] (72. F. Humpolík [-] ) , K. Beran [-] , J. Kintr [-] (46. O. Chocholáč [-] ) , M. Navrátil [-] , P. Kunc [-] (46. V. Štěrba [-] )

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - J. Máček [-] , V. Novotný [-] , J. Havlík [-] , J. Nečas [-] , R. Jinek [-] , J. Starý [-] , P. Bureš [-] , J. Krejčí [-] (17. T. Nečas [-] ) , F. Šandera [-] (61. T. Nejedlý [-] ) , P. Dobiáš [-]

ŽK: 57. J. Nečas .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - SÝKORA Jiří, NOVOTNÝ Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Velmi těžký zápas pro naše borce, zvláště po středeční předehrávce v Doubravníku. I tak ale věřím, že nedáme svoji kůži lacino a s troškou potřebného štěstí uhájíme 3 body na svém pažitu :-)

Tip experta: výhra hostů

Nová Ves hraje pěkný fotbal, myslím si, že parta z Novoměstska vykoupil Rožnou. Bude to ale jen o branku.