4:1
(1:0)
76. T. Beran
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polnička zvládla souboj s Doubravníkem


Branky


21. R. Gančev , 46. R. Synek , 73. R. Gančev , 81. L. Klement - 76. T. Beran
13

Ve 25. kole se utkala Polnička s Doubravníkem. Hosté ve středu s Rožnou prohráli 0:4, takže si chtěli v Polničce zpravit chuť. Naopak předposlední polnička se chtěla rozloučit výhrou na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali nadějně

Polnička do zápasu vstoupila lépe. Byla lepším týmem. Ve 21. minutě domácí už šli do vedení. Trefil se Roman Gančev. Polnička i nadále byla lepším týmem. V poslední minutě prvního poločasu šel autor první branky sám na brankáře, ale tento únik brankou neskončil. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí z Polničky.

Polnička dala tři góly a ovládla tak zápas

Domácí vstoupili do druhé půle jak to jinak říct než fantasticky. Domácí útočník Radim Synek se opřel do míče a jeho jeho rána ve 46. minutě skončila v síti. V 73. minutě přišel další gól. Zasloužil se o něj opět Roman Gančev. Gančev dostal pas z outového vhazování a poté se nemýlil a zvýšil už na 3:0. Poté v 76. minutě přišlo snížení ze strany hostů. Za Doubravník snížil stoper Tomáš Beran. A v 81. minutě dal svůj první gól za Polničku Lukáš Klement. Domácí tak v posledním domácím zápase porazili Doubravník 4:1. Polnička se tak pro tuto sezónu s domácím stadionem rozloučila výhoru 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Radim Synek: "Doubravník hrál sice dobře, ale my jsme byli o hodně lepší. Zaslouženě jsme vyhráli 4:1." hráč utkání: Roman Gančev




Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - R. Synek [-] (88. J. Ondráček [-] ) , J. Víška [-] , Z. Šoukal [-] , L. Bulíček [-] , R. Gančev [-] , Z. Holas [-] (76. Z. Sedlák [-] ) , L. Klement [-] , R. Klement [-] , F. Kotík [-] , T. Litochleb [-]

FK Doubravník
J. Lipovský [-] - R. Šibor [-] , J. Vojta [-] (81. M. Fišer [-] ) , V. Jedlička [-] (45. L. Topinka [-] ) , M. Škvařil [-] , T. Vorel [-] (81. M. Šikula [-] ) , R. Šikula [-] (46. T. Csizmár [-] ) , V. Čepička [-] , O. Gibfried [-] (65. M. Švadlenka [-] ) , K. Vojta [-] , T. Beran [-]

ŽK: 15. R. Klement , 32. M. Chyba .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, ŠUSTÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Otevřený zápas, který nemá jasného favorita. Na základě svých "zkušeností" a intuice je pro mě ale drobný aspirant na zisk tří bodu Doubravník.

Tip experta: výhra hostů

Hostující celek má za sebou dost náročný týden - nejprve Rozsochy a pak v týdnu Rožnou, nyní si ale myslím že zvítězí a třeba se prosadí i Radek Šibor.