Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy si připsaly další výhru


Branky


13

Ve 26. kole si Rozsochy mohly podvrdit vítězství v celé soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moravec hrál vyrovnanou partii

Domácí na začátku zápasu byli lepším týmem. Vytvořili si několik šancí, které ale neproměnili. Kolem 15. minuty se hra domácím přestala dařit. Moravec začal hrát aktivně, vyrovnanou partii. Z dobré prezentace hosté vytěžili dokonce vedoucí branku, kterou obstaral v František Lahodný. Rozsochy po chvíli zaslouženě utkání srovnali. Petr Bureš se o to postaral ve 43. minutě. Další zajímavý moment už na hřišti neproběhl, tak domácí šli do kabin za remízového stavu 1:1.

Rozsochy se rozjely

Ve druhém poločase se domácí už dá se říct ve všem zlepšili. Rozsochy přehrály Moravec, hlavně díky tomu, že proměnili šance, které si hráči vytvořily. Nejprve se v 55. minutě prosadil Jan Ludvík, tento hráč vstřelil další gól o minutu později. Potom se dál prosadil v 60. minutě Stanislav Padrtka. No a brankový výčet v 61. minutě uzavřel David Juračka. Rozsochy vyhrály 5:1 a slaví tak vítězství v celém okresním přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Michal Strachoň (trenér): "Myslím si, že zasloužená výhra z naší strany, byli jsme lepší, i když jsme se na to v první polovině docela nadřeli." hráč utkání: David Juračka




Sestavy


TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - J. Ludvík [-] (84. A. Jaroš [-] ) , R. Prášil [-] , P. Bureš [-] (67. O. Opalenyk [-] ) , D. Juračka [-] , V. Prášil [-] , P. Šmerda [-] , A. Prášil [-] , E. Šibor [-] , J. Holý [-] (67. R. Padrtka [-] ) , S. Padrtka [-] (76. P. Kučera [-] )

TJ Moravec
F. Černý [-] - J. Cimbálník [-] , F. Lahodný [-] (76. J. Kováč [-] ) , D. Nobicht [-] , M. Černý [-] , L. Pipa [-] , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] , T. Smolík [-] (66. P. Válek [-] ) , T. Toufar [-] , F. Kudiovský [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - KÖNIG Miroslav, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozsochy si podle mě pohlídají potup do 1.B třídy a nedopustí žádné velké drama!

Tip experta: výhra domácích

Domácí nic nepodcení. Soupeř ale bude velice nepříjemný. Přesto věřím a nemohu ani jinak než, že si postup do I.B třídy pohlídáme a zvítězíme.