M. Dupal 78.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 14:30

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bítyška doma těsně vyhrála nad Bobrovou


Branky


78. M. Dupal
18

Začátek utkání hosté vůbec nezvládli. Nejprve v 15. minutě už hráli v deseti, o chvíli později předčasně do sprch musel jít hostující gólman. A ti tak vetšinu zápasu dohrávali v devíti lidech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě červené karty Bobrové

Začátek utkání se hostům vůbec nevyvedl. Už v 15. minutě hostující Oleksandr Hlushchenko viděl 2. žlutou kartu, když jednoho z domácích hráčů zachytil za ruku. A aby to pro hosty nebylo málo, tak se nechal ve 24. minutě vyloučit hostující brankář Tomáš Flek. Flekovi odskočil míč a domácí hráč mu to vypíchl a Tomáš Flek domácího hráče podrazil, a tak viděl červenou kartu. Díky tomu domácí dostali velkou výhodu na hřišti. Jenže Bobrová se nevzdala a hrála skvěle, měla totiž stějně šancí jako domácí Osová Bítyška a hosté i přes ta vyloučení byli vyrovaným soupeřem. Ale protože se nikomu nepodařilo vstřelit branku, tak obě dvě mužstva odcházela do kabin za stavu 0:0.

Domácí šťastnější

Druhý poločas probíhal ve stejné režii, jako ten první, když se nechala Bobrová dvakrát vyloučit. Opět hosté měli stejný počet šancí jako domácí, opět tedy se hrál vyrovnaný fotbal. Nakonec ale přece jenom domácí byly tím šťastnějším týmem. V 78. minutě totiž padla jediná branka zápasu. Autorem tohoto gólu je domácí hráč Miroslav Dupal. Domácí Martin Hollý utekl hostům po pravé straně, dostal se až do vápna a přihrával pod sebe na Miroslava Dupala, který už měl tak jednouduchou práci. Borová ale měla několik brejkových příležitostí, ale domácí brankář Josef Klíma hosty vychytal, stejně tak se na druhé straně činil gólman, který nastoupil za vyloučeného Tomáše Fleka. Zápas byl tedy vyrovnaný, ale domácí ho nakonec dokázali urvat poměrem 1:0 a připisují si důležité tři body. Bobrová ale musíme ocenit, protože hráli skoro celý zápas v devíti lidech, a i přesto dokázali hosté domácím dost zavařit.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
pan Večeřa: „Tak ze začátku tam byly dvě červené karty. Někdy od dvacáté minuty jsme hráli proti devítí. Ale Bobrová hrála výborně, takže jsme se nemohli prosadit, měla stejně šancí jako my, takže zápas byl vyrovnaný až do konce. Nakonec jsme byli šťastnější my, když jsme dali asi deset minut před koncem gól na 1:0. Takže bych chtěl soupeři vyseknout poklonu, protože v devíti lidech podali perfektní výkon a hráli skvěle. " hráč utkání: Tomáš Karmazín




Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Klíma [-] - R. Hemala [-] , P. Antoš [-] (71. M. Dupal [-] ) , P. Karmasin [-] , M. Vařílek [-] (85. P. Ivančík [-] ) , M. Klusák [-] , O. Říha [-] (46. M. Hollý [-] ) , O. Zeman [-] (81. J. Šmerda [-] ) , J. Malý [-] , T. Karmazín [-] , T. Malý [-]

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Ptáček [-] , J. Svoboda [-] , O. Hlushchenko [-] , V. Mahel [-] (27. J. Zalaba [-] ) , T. Hrbek [-] (79. J. Dostál [-] ) , P. Dvořák [-] , L. Muller [-] , L. Křepela [-] , K. Flídr [-] , R. Smutka [-] (82. I. Roháček [-] )

ŽK: 63. M. Klusák - 10. O. Hlushchenko . ČK: 15. O. Hlushchenko , 24. T. Flek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - TRÁVNÍČEK Jiří, DOSTÁL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Osová Bitýška na jaře moc utkání neodehrála, ale pokud podlehla doma Polničce, která byla u nás
bezzubá, pak nemůžu dát jinak než na výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů