Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2023 16:30

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví v Doubravníku utrpělo vysokou poražku


Branky


14

V dohrávce 18. kola se v Doubravníku představil poslední tým Jívoví. Oba dva celky okupují dolní polovinu tabulky, i když Doubravník se zvedá. Naopak Jívoví je stále poslední tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali zlehka

V prvním poločase domácí hráči hosty z Jívoví ještě šetřili. Doubravník přesto začal tuto dohrávku výborně. Už v 5. minutě Ondřej Gibfried poslal domácí do vedení. Pak se domácí Doubravník prosadil až na konci prvního poločasu. Trefil se Miroslav Vojta. Výsledkem 2:0 pro domácí hráče skončil první poločas. To ale hosté z Jívoví netušili, co je ve druhé půli čeká.

Doubravník dal 6 gólů

Domácí se opět prezentovali skvělým vstupem. Ve 48. minutě na 3:0 zvýšil Luděk Topinka, ten v 53. minutě přidal ještě jednu trefu. V 58. minutě to bylo už 5:0. Trefil se opět Ondřej Gibfried. V 70. minutě Jívoví dostalo branku s pořadovým číslem 6. Tento gól vstřelil Miroslav Vojta. V 73. minutě se sedmou trefou v zápase prezentoval Tomáš Vorel. No a na konečných 8:0 v 79. minutě upravil skóré Martin Švadlenka. Doubravník si tak připisuje velmi vysoké vítězství a důležité tři body do tabulky.



Sestavy


FK Doubravník
J. Lipovský [-] - J. Vojta [-] , D. Juračka [-] (53. R. Šikula [-] ) , M. Vojta [-] , M. Škvařil [-] , T. Vorel [-] , L. Topinka [-] (66. V. Jedlička [-] ) , O. Gibfried [-] (66. M. Švadlenka [-] ) , K. Vojta [-] (53. M. Šikula [-] ) , T. Beran [-] , R. Šibor [-] (53. J. Slámečka [-] )

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - J. Požár [-] , J. Koukola [-] , P. Housa [-] , M. Král [-] , J. Hejtmánek [-] (46. F. Uhlíř [-] ) , R. Havlíček [-] , J. Láznička [-] , M. Koukola [-] , V. Dvořák [-] , D. Dřímal [-]

ŽK: 16. M. Vojta , 37. R. Šibor , 44. K. Vojta . ČK: 13. P. Housa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - DOLEŽAL Kristián, CYPROVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích