Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2023 16:30

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec doma padl s Bobrovou


Branky


14

Bobrová v dohrávce sehrála utkání na půdě Moravce. Šlo o souboj dvou týmu ze středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová otočila první poločas

Domácí hráči Moravce do téhle dohrávky vstoupili mnohem lépe. Už v 11. minutě domácí kapitán Martin Černý poslal domácí tým do vedení. To hosty ale nepoložilo, protože Petr Dvořák dokázal ve 35. minutě srovnat stav utkání. No a ve 41. minutě Ivo Roháček otočil stav zápasu na 2:1 pro hosty z Bobrové. Tímto výsledkem první polovina tohoto dohrávajícího zápasu také skončila.

Bobrová si vítězství pohlídala

Po přestávce to byla z velké části Bobrová, kdo dával góly. V 56. minutě Tomáš Hrbek navýšil vedení hostů. Když probíhala 71. minuta tak na 4:1 pro hosty zvýšil Petr Dvořák svým druhým zásahem v zápase. V 79. minutě dostal Moravec dárek. Jelikož Rostislav Kratochvíl si vstřelil vlastní branku. Moravec tak najednou měl teoretickou šanci na body. Ale v 86. minutě Jiří Svoboda upravil skóré na konečných 5:2 pro hosty z Bobrové. Bobrová tedy si z Moravce odváží všechny tři body.



Sestavy


TJ Moravec
F. Černý [-] - L. Pipa [-] , D. Nobicht [-] , M. Kachlík [-] , M. Černý [-] , J. Kachlík [-] , I. Pokorný [-] , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] (60. F. Lahodný [-] ) , T. Smolík [-] , F. Kudiovský [-]

TJ Sokol Bobrová
J. Zalaba [-] - I. Roháček [-] (68. V. Mahel [-] ) , J. Ptáček [-] , J. Svoboda [-] , O. Hlushchenko [-] , T. Hrbek [-] , R. Kratochvíl [-] (87. R. Smutka [-] ) , P. Dvořák [-] , L. Muller [-] , L. Křepela [-] , K. Flídr [-]

ŽK: 53. T. Smolík , 73. F. Lahodný - 51. I. Roháček , 58. J. Svoboda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Stehlík Michal - DOSTÁL Petr, TOMEK Vítězslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích