J. Kroupa 33. (vl.)
P. Bureš 55.
J. Ludvík 63.
3:2
(1:2)
23. P. Sýkora
41. V. Prášil (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2023 16:30

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná v dalším šlágru opět padla


Branky


33. J. Kroupa (vl.) , 55. P. Bureš , 63. J. Ludvík - 23. P. Sýkora , 41. V. Prášil (vl.)
14

Tento prodloužený víkend byl velmi zajímavý. Během pár dní totiž hosté z Rožné sehráli dva šlágry, nejprve proti b-týmu Bystřice a o pár dní později na půdě Rozsoch. V tomto souboji se bojovalo o druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná si vytvořila náskok

Hosté do tohoto zápasu vstoupili daleko lépe, než v pátek proti Bystřici. Rožná chtěla hrát aktivně, domácí měli problémy s nakopávanými míči, co se týče kombinací, tak tam více zase dominovaly Rozsochy. Ve 23. minutě Rožná měla standartní situaci a Petr Sýkora hlavou poslal hosty do vedení. Ve 33. minutě však bylo srovnáno. Petr Bureš vysunul Stanislava Padrtku, ten poslal centr do vápna a Jiří Kroupa si tento centr omylem srazil do vlastní brány. Ve 41. minutě hosté opět se dostali do vedení. Rožná poslala nákop do vápna a Vojtěch Přášil si také srazil balón do vlastní brány. Rožná i díky dvěma vlastním brankám první polovinu tohoto zápasu na hřišti Rozsoch vyhrála 2:1. Domácí navíc v 1. poločase hráli proti větru.

Rozsochy otočily duel

Ve druhém poločase domácí hráči byli lepším týmem. Domácí měli několik gólových příležitostí. Tu první šanci proměnil v 55. minutě Petr Bureš, kdy ránou z přímého kopu nedal šanci hostujícímu brankářovi. Toto vyrovnání Rozsochy ještě více nabudilo, a tak v 63. minutě domácí utkání otočili ve svůj prospěch. David Juračka vyslal do úniku Jana Ludvíka a ten dokázal prostřelit Jindřicha Berana. Hosté se ještě něco pokusili se zápasem něco udělat. Jenže domácí měli právě další brankové příležitosti, navíc domácí měli díky střídání více energie a zápas si pohlídali. Hosté to zkoušeli dlouhými balóny, ale to jim žádný úspěch nepřineslo. Rozsochy si tak připisují velmi důležité vítězství, naopak Rožná opět si připsala další ztrátu.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
pan Strachoň (trenér): „Hrálo se o 2. místo, bylo to težké utkání. My jsme v 1. poločase hráli proti větru, místy hosté měli převahu, zejména díky nakopávaným míčům, se kterými jsme měli problémy. Dostali jsme branku po špatně zvládnuté standartní situaci, poté jsem po výborné kombinaci, kdy si to po centru hosté srazili do vlastní sítě. Potom jsme na konci poločasu jsme také dostali vlastní branku. Ve 2. půlce jsme byli lepší, měli jsme převahu a vytvořili jsme si brankové příležitosti. Tu 1. proměnil Petr Bureš výborně zahraným přímým kopem. Potom do úniku vyslal David Juračka Honzu Ludvíka, který prostřelil brankáře. Měli jsme i další šance. Hosté v závěru začali nakopávat míče, s kterými jsme si poradili. "

SK Rožná
Jiří Kroupa: „Pro nás další šlágr během jednoho prodlouženého víkendu s týmem ze špičky tabulky. Tento zápas jsme začali daleko lépe než v pátek v Bystřici a snažili jsme se hrát aktivně. Po hlavičce Petra Sýkory jsme šli do vedení. Poté domácí vyrovnali, když jsem si srazil míč do vlastní brány. Stejnou mincí jsme jim to ale oplatili a do poločasu jsme šli do vedení 1:2. Myslím že zaslouženě. Po přestávce však iniciativu převzali motivovaní domácí a bohužel měli více ze hry oni. To vyůstilo nejprve ve vyrovnání po průniku Ludvíka a poté i vedení Rozsoch po Burešově střele z přímého kopu po zemi k tyči. My jsme se s výsledkem ještě snažili něco udělat, ale domácí i díky mnoha možnostem střídání měli v závěru více energie a výhru si už pohlídali. Pro nás další jarní prohra, ale musíme si z tohoto zápasu vzít to pozitivní, tedy že jsme byli Rozsochám rovnocenným soupeřem a na rozdíl od pátku jsme předvedli dobrý výkon. Už by to však chtělo zase začít sbírat body."



Sestavy


TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - P. Bureš [-] (75. I. Šťastný [-] ) , D. Juračka [-] , V. Prášil [-] , J. Ludvík [-] , E. Šibor [-] , M. Dostál [-] (75. J. Holý [-] ) , O. Opalenyk [-] (22. B. Velen [-] ) , P. Šmerda [-] , S. Padrtka [-] , A. Prášil [-]

SK Rožná
J. Beran [-] - T. Sýkora [-] , F. Škutchan [-] , O. Kroupa [-] , V. Štěrba [-] , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] (85. R. Hájek [-] ) , J. Kintr [-] , M. Navrátil [-] , K. Beran [-] , P. Sýkora [-] (60. P. Kunc [-] )

ŽK: 22. S. Padrtka - 46. J. Kintr , 51. K. Beran .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - STRATENÝ Michal, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích