1:1
(1:0)
92. M. Vojta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová doma remizovala s Doubravníkem


Branky


15

V 17. kole narazili se na sebe Bobrová proti Doubravníku. Prestože hosté z Doubravníku měli celou dobu mírnou převahu, tak jim to moc nebylo platné. A protože v 1. poločase inkasovali, tak museli v 2. dějství dotahovat toto manko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí gól domácích

První poločas nebyl pro oko diváka moc zajímavý. FK Doubravník měl sice po velkou většinu první půle převahu, tak branku z toho nedokázali vstřelit. A protože hosté gól nedokázali dátl, tak v závěru prvního poločasu oni byli ti, kdo dostali branku od soupeře. Ve 43. minutě šla Bobrová do vedení, když si hoté vstřelili  vlastní gól. Autorem gólu se stal domací Vojtěch Křepela, který vyslal dobrou střelu, která šla do protipohybu hostujícího brankáře. Jelikož to byl jediný tohoto poločasu, tak domácí vyhráli 1. půli s jednogólovým náskokem.

Vyrovnání hostů

Druhý poločas pokračoval v podobné režii, jako ten první. Hosté z Doubravníku opět měli po celý poločas převahu, hlavně proto, že se hnali za vyrovnáním. S přibývajícím časem hosté svůj tlak stále více zvyšovali, domácí se většinou jenom bránilii. Hráči Doubravníku se sice tlačili za srovnáním stavu, ale pořád se jim vytoužený gól dát nepodařilo, a proto to vypadalo, že z Bobrové odjedou s prádnou. To se ale nakonec nepotvrdilo, protože v úplném závěru tento tým dokázal pro ně nepříznivé skóré vyrovnat. Hrdinou hostujícího mužstva se stal ve druhé nastavenéé minutě Miroslav Vojta, který mohutný tlak hostů dokázal přetavit v gólovu radost. Díky tomuto zásahu zápas skončil 1:1. Oba týmy se rozešly smírně a také si oba připiaují jeden bod do tabulky.



Ohlasy k zápasu



FK Doubravník
Miroslav Vojta: ¸¸Měli jsme celý zápas převahu. Bobrová dala ve 43. minutě gól, kdy po dobré střele přišla teč do protipohybu brankáře. Vyrovnání přišlo v 92. minutě po našem mohutném tlaku. Doubravník předvedl výborný a bojovný výkon a tak hráčem zápasu se stalo všech 10 borců přede mnou."



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - L. Křepela [-] , L. Muller [-] (46. O. Hlushchenko [-] ) , J. Ptáček [-] , J. Svoboda [-] , R. Smutka [-] , V. Křepela [-] , T. Hrbek [-] , R. Kratochvíl [-] (84. V. Mahel [-] ) , P. Dvořák [-] , I. Roháček [-] (75. J. Zalaba [-] )

FK Doubravník
J. Lipovský [-] - J. Vojta [-] , M. Vojta [-] , M. Škvařil [-] , T. Vorel [-] , S. Škvařil [-] (62. M. Švadlenka [-] ) , V. Čepička [-] (80. D. Juračka [-] ) , O. Gibfried [-] (62. L. Topinka [-] ) , M. Šikula [-] (35. O. Müller [-] ) , T. Beran [-] , R. Šibor [-]

ŽK: 31. R. Smutka , 35. R. Kratochvíl , 87. J. Svoboda - 67. L. Topinka .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: PAVLAS Jiří - DOSTÁL Petr, HOMOLA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích