Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví doma utrpělo další krutou porážku


15

Jívoví v 17. kole opět nezachytili začátek utkání. Už po třech minutách dostali druhý gól, do poločasu padl jestě 3. gól. Po přestávce domácí na obrat neměli, Nová Ves přidala ještě další dvě branky, a tak hosté zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkrat na začátku utkání

Domácímu týmu z Jívoví proti hostům z Nové Vsi jeho rezervního týmu se začátek utkání vůbec nepovedl. Už v první minutě inkasoval domácí tým, kdy balon do sítě dopravil hostující Marek Ondřejka. O dvě minuty později bylo Santusu mnohem hůře. Ve 3. minutě domácí prohrávali rozdílem dvou branek, kdy se trefil Václav Novotný. Po té se hostující hráči trochu se střílením branek utlumili, hra byla celkově trochu pomalejší. Nic méně to od rezervy Nové Vsi ještě nebylo vše. Ve 28. minutě zvýšil náskok hostů Jakub Máček. Toto skóré vydrželo do konce prvního poločasu, kde si hostující hráči vytvořili polštář do druhé půle, protože vedli 0:3 z jejich pohledu.

Jistá výhra Nové Vsi

Nová Ves šla do druhého poločasu s náskokem tří gólů. Pokud by chtěli domácí bodovat, tak by museli přepnout na úplně jiný program, to se jim ale moc nepodařilo. V 60. minutě jim Nová Ves zasadila další ránu, když se prosadil Václav Novotný, který se stal v tomto střetnutí dvougólový střelec. Hostující hráči se s tímto výsledkem nespokojili, a tak v 88. minutě Jaroslav Havlík upravil na konečných 0:5. Hosté tak domácím hráčům z Jívoví uštědřili debakl, když doma prohráli vysoko 0:5.



Sestavy


FC Santus Jívoví
J. Horký [-] - M. Štryncl [-] (70. M. Král [-] ) , P. Liška [-] , J. Koukola [-] , R. Valsa [-] , R. Havlíček [-] , J. Rosa [-] , M. Koukola [-] , J. Láznička [-] , D. Dřímal [-] , M. Mach [-] (59. J. Holý [-] )

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - J. Máček [-] , V. Novotný [-] (64. T. Nejedlý [-] ) , M. Ondřejka [-] (64. J. Šandera [-] ) , J. Nečas [-] (73. V. Kužel [-] ) , J. Havlík [-] , J. Starý [-] , P. Bureš [-] (52. F. Chalupa [-] ) , J. Krejčí [-] , F. Šandera [-] (46. V. Zahradník [-] ) , P. Dobiáš [-]

ŽK: 4. J. Starý , 81. V. Zahradník .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, ŠUSTÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích