1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2023 17:00

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Filip Škutchan rozhodl o výhře domácích


Branky


15

V dohrávce 17. kola se na hřišti Eožné představila Osová Bítyška. Zápas měl na všední den docela slušnou diváckou kulisu. Hosté naposledy dokázali dát 7 gólu Doubravníku, to Rožná také minule vyhrála 4:2 proti Jívoví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

45 minut, kde chyběly góly

Jestli něco prvnímu poločasu chybělo, tak to určitě byly góly, ale hlavně trochu pořádného fotbalu a pohledných šancích. Hrála se spíše přetlačovaná v podobě dlouhých nákopů a soubojů, po zemi kombinace hodně vázly od obou týmů. Jediným zajímavým momentem byla střela z přímého kopu hostů, ale domácí brankář Jindřich Beran se blýskl párádním zákrokem, na druhé straně zase pronikl Jiří Vyžrálek, ale bránu přestřelil. První poločas tak skončil bez branek 0:0, nutno říct, že oba brankáři neměli moc práce.

Filip Škutchan dal vítězný gól

Druhý poločas už byl konečně trochu o něčem jiném, domácí totiž více měli ze hry a místy dokázali hodně na Osovou Bítyšku zatlačit. Jenže domácí dělali v rozehrávce chyby a to samozřejmě dalo šanci jít hostům třeba i do brejku. Naštěstí pro domácí se toto nestalo, a tak v 84. minutě padla vítězná branka. Hájek poslal balón za obranu na Jiřího Kroupu, ten přihrával míč pod sebe, tam si ho našel Filip Škutchan a vystřelil na přední tyč tak, aby na to Jaroslav Hršel nedosáhl. Rožná tak díky vítězné brance zápasu si připisuje v dohrávce velmi důležité tři body, hlavně s ohledem nato, že se opět přiblížila vedoucí trojici.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Jiří Kroupa: "Zápas měl na všední den docela slušnou diváckou kulisu, která nás hnala dopředu proti soupeři, který má na jaře slušnou formu. Nečekali jsme lehké utkání a lehké opravdu nebylo.První poločas moc fotbalovosti nepobral a byla to spíš přetlačovaná plná nákopů a soubojů, po zemi to vázlo. Ve druhém poločase už si troufnu říct, že jsme byli lepším týmem a domácí jsme chvílemi tlačili. I přesto si však šance po brejcích nebo chybách naší obrany vypracovali a mohli jít do vedení. To se však nestalo a my jsme vítězství urvali na svojí stranu 5 minut před koncem. Pro nás zase těžké upracované utkání, ale když jsou z něj 3 body, tak se nikdo nezlobí. Hlavně teď musíme do neděle zregenerovat na derby s Rožínkou.




Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - T. Sýkora [-] , F. Škutchan [-] , O. Kroupa [-] , V. Štěrba [-] , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] (84. R. Novotný [-] ) , J. Kintr [-] , M. Navrátil [-] , K. Beran [-] , P. Sýkora [-] (46. O. Chocholáč [-] )

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - R. Hemala [-] (86. D. Dvořáček [-] ) , J. Dvořáček [-] , A. Karásek [-] (70. J. Štěpánek [-] ) , O. Říha [-] , P. Večeřa [-] , O. Zeman [-] , M. Navrátil [-] , T. Karmazín [-] , T. Malý [-] , P. Rosendorf [-]

ŽK: 5. R. Hemala , 15. P. Rosendorf .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - JUDA Jaroslav, BEDNÁŘ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích