Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka v Jívoví nakonec dopadla lépe pro domácí


Branky


7. M. Koukola , 22. J. Horký , 58. M. Mach , 79. J. Rosa - 18. R. Fňukal , 20. D. Staněk , 23. P. Císař
18

Velmi zajímavý průběh se odehrál v 15. kole na hřišti Jívové. Diváci tam viděli gólovou přestřelku, konkrétně zde padlo 7 branek. Domácí vstřelili první branku, ale o chvíli později už prohrávali. A tak první poločas domácí prohráli poměrem 2:3 z jejixh pohledu. Hosté ale v 2. poločase trochu zvolnili, a tak Jívoví zdramatizovalo velmi zajímavý průběh zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová přestřelka obou týmů

Velmi zajímavý průlběh zápasu nabídl hlavně v první půli zápas, ve kterém se předsatvili domácí tým FC Santus Jívoví proti hostujícímu mužstvu TJ Sokol Radostín nad Oslavou. Jestli zápasu určitě něco nechybělo, tak to byly góly. Jako první šli domácí do vedení. Už v 7. minutě se prosadil domácí hráč Miroslav Koukola. O deset minut později bylo vyrovnáno, v 18. minutě vyrovnal na 1:1 hostující Radek Fňukal. Za dvě minuty se Radostín mohl radovat z náskoku. Na 1:2 pro hosty zvýšil Daniel Staněk. O další dvě minuty bylo skóre opět vyrovnané. Vyrovnal domácí hráč Jindřich Horký. Po další minutě se opět měnilo skóré. Hosté opět vedli, tetokrát na 3:2 z jejich pohledu se trefil Pavel Císař. Po tomto gólu oba týmy se gólově utlumily a stav 2:3 pro Radostín vydržel až do přestávky.

Velký domácí obrat

Domácí po první půli se určitě nechtěli spokojit s průběžným výsledkem 2:3 a chtěli se zápasem ještě něco udělat. A v průběhu druhé půle můžeme konstatovat, že se jim to povedlo. Hned v prvních 15 minutách druhé půle domácí mužstvo vyrovnalo. Přesněji v 58. minutě domácí tým srovnal stav na 3:3. Vyrovnávací branku dal Miroslav Mach. Ze strany domácího týmu to navíc ještě nebyl konec. Za dvacet minut domácí otočili na 4:3, v 78. minutě vstřelil Jan Rosa vítězný gól a stal se tak domácím hrdinou. Tento stav vydržel až do konce zápasu, a tak si Jívoví v 1. divokém duelu jara si připsalo cenné 3 body po gólové přestřelce. Hostující hráči se mohli litovat, neboť po první půli měli nakročeno k plnému počtu bodů z tohoto duelu.



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - J. Koukola [-] , J. Holý [-] , J. Horký [-] , J. Rosa [-] , V. Dvořák [-] , M. Koukola [-] , J. Láznička [-] , D. Dřímal [-] , M. Mach [-] , P. Housa [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - R. Fňukal [-] , D. Staněk [-] , L. Kozel [-] , M. Gregar [-] , P. Císař [-] , V. Ambrož [-] (56. D. Hrbek [-] ) , Š. Pták [-] , P. Dvořák [-] , J. Poul [-] , J. Novotný [-]

ŽK: 76. J. Rosa - 29. D. Staněk , 72. M. Gregar .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - DUFEK Jan, UHLÍŘ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích