Polnička od začátku vedla, v závěru o výhru přišla


Branky


18

Polnička v 1. jarním zápase doma přivítala soupeře z více než 40 km vzáleného Víru. Oba týmy se momentálně nachází na dně tabulky, a tak není divu, že oba celky chtěli jarní část sezóny odstartovat výhrou. Polnička skvěle zachytila začátek uktání. Domácí šli do v 9. minutě do vedení, které vydželo do polčasu. Ve druhém dějství ale domácí nedokázali přidat další gól a tak vedli pouze o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start domácích

Oba týmy se chtěli co nejdříve odlepit od dna tabulky, a tak není divu, že oba dva celky chtěli v prvním zápase jara uspět a připsat si první body do tabulky. Vstup do tohoto zápasu se urřitě lépe povedl domácímu týmu. Domácí Polnička šla už v 9. minutě do vedení. První gól domácích a zápasu obstaral domáhí útočník Leoš Ondráček. Další branku ale domácí hráči nepřidali, ale protože se hostující hráči také nedokázali prosadit, tak tento stav vydržel až do konce prvního poločasu. Polnička šla tak do druhého polčasu s jednogólovým náskokem, jediný gól z první půle obstaral hráč domácích Leoš Ondráček.

Vyrovnání hostujícího týmu

Do hruhého poločasu nastupovali domácí hráči s vědomím, že minimálně musí udržet jednobrankový rozdíl, aby jim zůstali tři body doma. To hosté zase začali pomýšlet minimálně po vyrovnání, aby si odvezli ze zápasu bod. A bylo to vidět. Trochu přidali na tempu a začali domácí přehrávat. Ale protože s přibývajícím časem se hostům zatím vyrovnat, a tak závěr tohoto zápasu sliboval pořádné drama až do konce. Hostům se v závěru utkání přece jenom podařilo vyrovnat stav na 1:1. V 87. minutě se hostujícím hrdinou se stal Vladimír Sedler. Do konce utkání už další gól nepadl, a tak se oba soupeři v prvním jarním zápase rozešli smířně po jednom bodu 1:1.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šula Petr - HOMOLA Matěj, JUN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích