Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

17.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

10.0

Dub bodoval i ve Zbytinách


Branky


62. V. Šnajdr (p.) - 49. L. Vojta , 86. A. Choďjuš , 88. P. Friš (p.)
12

Zbytinští po senzační výhře minulý týden nad Svatou Máří, chtěli potvrdit tyto body i v zápase s Dubem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Tým od krásného zámku a výživného rybníka se představil jako houževnatý a dobře připravený soupeř.  Od úvodních minut se hrál opatrný fotbal s mnoha chybami na obou stranách. Hrálo se tak, že domácí byli silnější ve hře do předu, ale naráželi na kvalitní obranu hostí, a co nestihli obránci výborně pochytal Pavel Sztojka v brance hostí. Hra středem, po křídlech i na brejky z obou stran nevycházela, neboť to končilo nepřesnou nahrávkou, autem, rohem či na obraně, ale jen ne u branky, nebo v ní. Celek Dubu vyrážel k brejkům, nebo se snažil o střelbu ze střední vzdálenosti, ale i tady to končilo na obraně, či nepřesné nahrávce a i domácím výborně chytal Dominik Riedl. Poločas nudy skončil a tak se šlo do kabin a diváci na velmi dobrou klobásu.

Druhý poločas začal lépe celek z Dubu po čtyřech minutách hosté velmi dobře zakombinovali a souboj dva na jednoho Lukáš Vojta proměnil. Hosté šli do vedení a zápas dostal nový náboj. Zbytinští vědomi si, že prohrát nechtějí, ožili.  Byli najednou rychlejší, dobře kombinovali a začali prověřovat Sztojku v brance, ale ten byl neprůstřelný. Domácí tlak vyústil v 62 minutě, když po závaru před brankou Dubu byl faulován Zbytinský Hudák a rozhodčí Sýkora nařizuje pokutový kop. Míč si postavil Vojtěch Šnajdr a s přehledem proměnil. Vyrovnání bylo vyvrcholením tlaku domácích, ale také tím skončil. Minutu po vyrovnání došlo v domácí šestnáctce k normálnímu souboji Lebedy s hostujícím hráčem míč skončil v zámezí a rozhodčí Sýkora na chvíli zastavil hru, neboť Dubský hráč zůstal ležet a šel situaci zkontrolovat. Než tuto situaci vyřešil, došlo v přerušené hře k zbytečnému strčení domácího kapitána Jana Vébera do hostujícího hráče a sudí Sýkora nekompromisně a správně kapitána domácích vyloučil. To byl pro domácí rozjezd vlastně dojezd. Tlak skončil. Zbytinské chválím za to, že se nestáhli do obrany, aby ubránili bod a hráli dál aktivně. I v deseti dokázali dostat hosty pod tlak a po střele Hudáka v osmdesáté minutě míč směřuje do branky, ale Sztojka ji vytěsnil na břevno a následně rohový kop. Přichází posledních pět minut a v 86 minutě Anatolij Chodjuš uklízí za záda bezmocného Riedla po kombinaci dva na Riedla míč a hosté jdou do vedení. A když v 88 minutě Pavel Friš proměňuje pokutový kop za faul na jeho osobu je pro zbytinské prohra až krutá.

Zbytinští byť podali sympatický výkon, podlehli soupeři, který dokázal proměnit nabídnuté šance a tak v příštím týdnu doma po zápase s rezervou Vacova si dokopnou, užijí. Domácí jedou do Zdíkova a zde je asi bodový zisk nečeká. I tak hochům s pod Mochny domácí diváci poděkovali a již nyní se těší na novou sezónu.

 

 

AUTOR: Ladislav Beran



Sestavy


TJ Zbytiny
D. Riedl [-] - E. Hána [-] , P. Lebeda [-] , J. Véber [-] , M. Balica [-] - . Hudák [-] , J. Kazar [-] , V. Šnajdr [-] - - M. Muzika [-] , J. Motyčák [-] , D. Dyba [-]

TJ Dub
P. Sztojka [-] - M. Kadlec [-] , J. Tesař [-] , P. Friš [-] , V. Novák [-] , Š. Bartizal [-] , A. Choďjuš [-] , D. Otradovský [-] , L. Vojta [-] , V. Soumar [-] , P. Půbal [-]

ŽK: 30. D. Dyba , 88. M. Balica - 14. T. Juráš . ČK: 63. J. Véber .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Sýkora Pavol - DATSENKO Mykhailo, ZLOMEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Dub nezaváhá a vyhraje 1:3

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Roman Kašpar
Tip experta: výhra hostů

Zbytiny poslední dobou hrajou dobře, ale s Dubem prohrajou 0:5.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zbytinský celek v tomto utkání potvrdí zlepšenou formu a zejména to, že výhra nad favoritem z Maří nebyla nádhodná.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů