Borová Lada v dohrávce udolala Zbytiny


Branky


60. V. Šnajdr - 6. V. Hovorka (p.) , 9. J. Zbořil , 23. V. Hovorka , 43. V. Hovorka
14

Dohrávka 10 kola, které bylo v řádném termínu zrušeno z důvodu sněhové nadílky, se odehrála již za pěkného slunečného počasí.

     Zápas zapadl do oslav Zbytinského prvního máje a chyběly jen body. Borová Lada jsou těžký soupeř a dokáže potrápit favority, ale i soupeře ze spodu tabulky. Trojice rozhodčích Miroslav Šupík, Milan Pánek a Miroslav Harvalík, dala zápasu punc klidu. Tím, že šlo o dohrávku, bylo to správné řešení, které se v sobotních kolech nedaří, ale to je věc předsedy komise rozhodčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Hovorky

Prvomájový zápas přinesl zejména v prvním poločase gólové hody hostí, kteří si z centrální Šumavy do Zbytin dovezli prohru ze sobotního kola v Dubu, ale na hostech to nebylo vidět. Václav Hovorka starší i ve dvaapadesáti ukázal, že je stále střelec par execelance. Hosté začali nátlakovou hrou a již v 6 minutě po faulu Dyby na Zbořila v pokutovém území nařídil hlavní rozhodčí Šupík pokutový kop. Ten Hovorka proměnil a začal svůj střelecký poločas. V 9 minutě Zbořil zvyšuje na dva nula pro hosty a to si do této minuty domácí gólman  Dominik Riedl nesáhl na míč. Obránci Zbytin vyráběli chyby a mladý gólman Riedl s tím nemohl nic dělat. Potom nastala čtvrt hodinka klidu a konečně si zbytinský gólman sáhl na míč z toho dvakrát bravurně zachránil. Ve 23 minutě, ale ukazuje Václav Hovorka, že je i rychlý a přidává třetí a svůj druhý gól v utkání. Závěrečná část přinesla uklidnění pro domácí, kteří srovnali hru hostující obrana řízená zkušeným Stanislavem Machem a nepropustným brankářem Dvořákem nic nepustila. Zbytinští si vytvořili několik šancí, ale nevyužili nic. V závěrečných minutách poločasu se  hráči obou týmu myslí na přestávku, ale ve 43 minutě Hovorka kompletuje hattrick a hosté tímto rozhodují i o zápase.

Už jen snížení

Druhý poločas se Borovoladští netlačí nikam a kontrolují hru. Domácí hrají stereotypně, jsou sice víc na míči, ale branka hostí jako by byla zakletá. V 60 minutě to vyšlo a Vojtěch Šnajdr bere Dvořákovi nulu, ale to bylo vše ze strany domácích. Zbytinští se dostali do tlaku, ale gól ne a ne vsítit.  Poslední fáze utkání je v křeči domácích a pod kontrolou hry hostí, kteří si již tři body uhájili a napravili si tak po Dubské prohře chuť.

 

AUTOR: Ladislav Beran

 



Sestavy


TJ Zbytiny
D. Riedl [-] - D. Dyba [-] , P. Lebeda [-] , J. Véber [-] , K. Hettner [-] - P. Hábich [-] , . Hudák [-] , M. Balica [-] , V. Šnajdr [-] - J. Kazar [-] , M. Řehoř [-]

TJ Hraničář Borová Lada
V. Dvořák [-] - V. Hovorka [-] , J. Zbořil [-] , V. Hundsnurscher [-] , R. Kliment [-] , M. Jakš [-] , J. Čech [-] , M. Smatana [-] , A. Nahodil [-] , S. Mach [-] , M. Horejš [-]

ŽK: 17. P. Hábich , 88. M. Balica .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠUPÍK Miroslav - HARVALÍK Miroslav, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Roman Bartůněk
Tip experta: výhra hostů

Tady si myslím, že je to další jednoznačný zápas . Zbytiny mají nula bodů a taky to tak zůstane. Tipuji 0:4.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Souboj, který může skončit všelijak zvládnou lépe hráči z centrální Šumavy a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích