7:2
(5:1)
11. R. Bartůněk (p.)
75. L. Majer (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 17:00

10.kolo, Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lažiště rozhodlo v duelu se Březím už v první půli


Branky


7. L. Pecka , 24. V. Matulka , 35. L. Pecka , 39. L. Pecka , 41. V. Matulka , 47. M. Stupár , 81. L. Městka - 11. R. Bartůněk (p.) , 75. L. Majer (p.)
14

Na podzim okusil znovuzrozený tým Lažiště pouze jedinou porážku a ta přišla v zápase ve Vlachově Březí. První jarní kolo svedlo tyto dva týmy opět k vzájemnému zápasu a čekal se úplně jiný duel, než v záři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hotovo za pětačtyřicet

Zápas začal od začátku hned otvírat branková stavidla a po sedmi minutách poslal domácí do vedení nádherným lobem přes brankáře Luboš Pecka. Za čtyři minuty ale B tým Vlacháče srovnal, když se z penalty prosadil Bartůněk. To byla ale poslední radost hostů v prvním poločase. Ve 24. minutě vrátil domácím nejprve vedení Matulka a poté přišla show domácích v závěru poločasu. Po půl hodině přidal další dvě branky Pecka, který zvládl hattrick za dvaatřicet minut od první přesné střely a následně nepopulární bůr uzavřel po čtyřiceti minutách Matulka. Za poločas 5-1 a bylo hotovo.

Poklidná druhá půle

Do druhé půle nastoupily oba týmy v pozměněném složení, a hra se vyrovnala. Nejprve ale dokázal po dvou minutách hry přidat šestý přesný zásah k tyči Martin Stupár. Další branky padaly až v závěrečných minutách, když nejprve druhou březskou penaltu proměnil Majer a na konečných 7-2 upravil Městka. Domácí Lažiště tak v poklidu zvládlo vstup do jara a porazilo rezervu Vlachova Březí 7-2.



Sestavy


FK Lažiště
O. Vašura [-] - P. Ostádal [-] , J. Hrbek [-] , M. Sýkora [-] , J. Matulka [-] , V. Matulka [-] , L. Pecka [-] , J. Falář [-] , M. Stupár [-] , K. Tůma [-] , M. Stupár [-]

FC Vlachovo Březí B
D. Hodonický [-] - Š. Kužvart [-] , F. Šťoural [-] , O. Škopek [-] , D. Kapuscinský [-] , J. Noha [-] , L. Majer [-] , R. Bartůněk [-] , R. Hůrský [-] , F. Beránek [-] , V. Plachta [-]

Hráči zápasu: L. Pecka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - MIKEŠ Petr (N), KOUBA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Roman Bartůněk
Tip experta: remíza

Jsme jediní, kdo dokázal přehrát Lažiště a doufám, že přivezeme nejméně bod. Mají kvalitní tým a bude to těžký zápas. Tipuji výsledek 2:2.

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hned na úvod souboj o prvenství v soutěži. V Lažišti vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích