Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

To už není možné...


4

Máme tady další víkend a s ním i další kolo, tentokrát 20.kolo Zlínského krajského přeboru. Na hřišti domácích ve Strání zápas začal v 16:00 v sobotu 29.4.2023. Kdo si odvezl 3 body?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střely a rychlost

Zápas rozehrávají domácí hráči ze Strání, konkrétně jeden z nejlepších střelců týmu Luboš Miklovič. Hned v první půl minutě domácí tým střílí na bránu soupeře. Na štěstí pro Francovu Lhotu ji míjí. Tím však už připravují diváky na utkání s převahou na straně hráčů ve žlutých dresech. Ve 2. minutě hlavičkuje Jan Spáčil (15) a tým FC Strání se valí do vedení. Šestá minuta obsahovala nadějnou akci na bránu hostů, po přesném rohovém kopu. Po několika hlavičkách nakonec míří míč Filip Hruboš do rukou golmana Lukáše Spitzera. Adam Říhák v 18. minutě střílí prudkou střelu po zemi do středu branky Spitzera. Míč chytá, posléze ale míč upouští. Toho využije Luboš Miklovič, překopává golmana. Zvyšují náskok na 2:0. Hostující brankář během zápasu rozhodně, jak se říká, “volnáska“ nemá. Neustálé střely a míč u hostující brány, ani jedno z toho nepřestávalo. Hráči z Francovy Lhoty se snažili domácí dostat pod kontrolu, to se jim ale nedařilo. Strání má přesné přihrávky a hráči o sobě vzájemně ví. To se potvrzovalo celé utkání. Ve 27. minutě Filip Hruboš nahrává Miklovičovi před bránu. Míč od nohy zkušeného střelce nedokáže gólman Francovy Lhoty zastavit. Gól vstřelený Lubošem Miklovičem, opět potvrzuje herní převahu tabulkově nejlepšího domácího týmu. Tato branka uzavírá gólové situace v prvním poločase. Týmy jdou nabrat síly do kabin.

Další hattrick sezóny

Zápas, na který se přišlo podívat přes 250 diváků, může pokračovat. Strání má míč pod kontrolou a nedovoluje se hostům příliš angažovat. Dvě minuty před dalším zásadním momentem utkání mezi soupeři má Filip Hruboš na svědomí ostrou střelu na brankaře Spitzera. Pevnýma rukama odpaluje gólman míč mimo hřiště. Deset minut po začátku druhé části, domácí opět zvyšují náskok na 4:0. Erik Pecha rozehrává z rohu hřiště, nahrává spoluhráči Janu Spáčilovi. Pecha si mezi tím nadbíhá, obehrává dva soupeře a trefuje míč do horního levého rohu. I když to v určitých chvílích vypadalo, že se míče konečně zmocňují hosté, dlouho to netrvalo. Velmi nadějně pro prohrávající tým vypadala situace v 65. minutě, kdy byli ve vápně soupeře a drželi si míč. Nakonec však balón končí za čarou. O jedenáct minut později, tedy v 76. minutě, má Jan Spáčil střílet penaltu. On z ní nahrává Luboši Miklovičovi, který zvyšuje na 5:0. Tím si Miklovič připisuje další hattrick jara. V druhém poločase jsme mohli více vidět Francovu Lhotu u míče. Gól to nepřineslo. Šestý a poslední gól utkání si připisuje Lukáš Pavluš, díky nahrávce od tyčky branky hostů. V utkání jsme viděli celkem 6 branek, nespočet šancí, hodně střel a taky hattrick. Výsledek 6:0!



Ohlasy k zápasu


FC Strání
Vladimír Stančík, trenér Strání: „Nechci duel hodnotit nějak nabubřele, nadneseně, ale pro hosty je výsledek ještě milosrdný, Bylo znát, že soupeř přijel v hodně okleštěné sestavě, naopak nám se podařilo dát rychle tři branky a dalších minimálně deset šancí jsme zahodili. Závěr se již hrál spíše v exhibičním tempu, v zápase se projevila naše větší kvalita.“

TJ Sokol Francova Lhota
Martin Šerý, trenér: „No k zápasu ve Strání, jeli jsme tam oslabení o 7 hráčů základu a proti tak kvalitnímu soupeři se to muselo projevit. Nezbývá mi jen soupeři popřát do divize hodně úspěchů. Hráčem zápasu jsme zvolili benjaminka Marka Trochtu, za jeho snahu po celý zápas."



Sestavy


FC Strání
A. Popelka [-] - O. Čaňo [-] , P. Silnica [-] , P. Horňák [-] (83. J. Mikláš [-] ) , J. Spáčil [-] , A. Řihák [-] (77. L. Pavluš [-] ) , F. Hruboš [-] , E. Pecha [-] , L. Miklovič [-] , P. Macháčik [-] (77. D. Eliáš [-] ) , R. Holík [-]

TJ Sokol Francova Lhota
L. Spitzer [-] - K. Trlica [-] , M. Trochta [-] (81. P. Pukýš [-] ) , M. Chmela [-] , O. Filák [-] , M. Rösner [-] , M. Jaroš [-] , L. Filák [-] (68. T. Filák [-] ) , P. Juráň [-] , R. Chmela [-] , M. Matůš [-] (89. A. Trčka [-] )

ŽK: 10. A. Řihák , 12. P. Horňák .
Počet diváků: 252. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - TVARDEK Erik, NUC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích