0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červené karty padaly jedna za druhou


Branky


4

Na hřišti v Nedašově se v neděli hrál zápas mezi Nedašovem a Francovou Lhotou. Zápas, ale má na kontě více červených karet než gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta

V první minutě utkání hráč hostů Ondřej Filák střílí na bránu. Tu však míjí. V šesté minutě utkání nedašovský Marek Macháč nahrává brankáři Davidu Solařovi k bráně. Tomáš Kovář je ale rychlejší než nedašovský brankář. Bere mu míč přímo pod nosem a střílí ho za ním do brány. Solař tak už jen může přihlížet jak míč letí do domácí brány. Poločas s pády i hádkami završil červenou kartou pro Romana Matušince.

První poločas končí s výsledkem 0:1 plus vyloučení hráče číslo 2 z Francovy Lhoty.

Červené karty

Sedm minut po začátku prvního poločasu je vyloučen ze hřiště další hráč. Tentokrát Petr Holba z týmu TJ Nedašov dostává od přísného rozhodčího červenou kartu za faul na Karla Trlicu. Následný přímý kop kope Ondřej Filák. Poslední červená karta padla v 58. minutě. Karta je mířena Marka Macháče s dresem číslo 9. Dvaatřicetiletý hráč Nedašova odchází ze hřiště, zápas pokračuje. Zásadní moment přišel v 76. minutě, kdy se potvrdil vítěz a to tým TJ Francova Lhota. Martin Chmela posílá jasnou a přesnou střelu nad brankáře Davida Solaře. Dává gól! Přesně o 10 minut později mají domácí šanci na snížení náskoku soupeře a předvedou krásnou kombinaci. Nepodařilo se jim bránu trefit. Po nastavených třech minutách se nic nezměnilo. Francova Lhota se raduje z vítězství 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov
David Solař, brankář: Utkání se odehrálo na velmi těžkém terénu vlivem vydatných dešťů v předchozích dnech. Do zápasu jsme nevstoupili dobře a hned v 5.minute jsme doslova darovali vedoucí gól hostům. Pote jsme vsak přebraly otěže zápasu a byli jsme lepším tymem. Před odchodem do šaten jsme navíc dostali dárek v podobě červené karty pro hráče Francovy Lhoty. Místo využiti jsme však v druhé půli inkasovali dvě červené karty a jednu branku k tomu. Bohužel na nás leží velká deka a nedaří se nám absolutně nic. V neděli nás navíc čeká derby ve Štítné, které bude v primem přenosu na ČT Sport a budeme muset mobilizovat všechny potřebné síly!

TJ Sokol Francova Lhota
Martin Šerý, trenér: Dnes jsme čekali hodně vyhecovaný zápas, což se potvrdilo. V prvním poločase bych řekl, že jsme hlavně v úvodu byli aktivnější. V závěru poločasu jsme dostali červenou kartu. Do kabin jsme šli za stavu 0:1 pro nás, kdy branku vstřelil Tomáš Kovář v 6 minutě. Ve druhém poločase vyloučil rozhodčí hned dva hráče domácích, ale navzdory tomu měli domácí závěrečný tlak, který jsme ustáli. Na velmi těžkém terénu se odehrálo spíš bojovné, než fotbalově kombinační utkání. Sem velmi rád, že jsme mohli do zápasu poslat i uzdravené hráče.



Sestavy


TJ Nedašov
D. Solař [-] - J. Fojtík [-] - J. Marek [-] (89. M. Kolínek [-] ) - J. Kolínek [-] , J. Bartoška [-] (75. J. Holba [-] ) , P. Šuráň [-] (89. M. Holba [-] ) , J. Pagáč [-] , D. Šenkeřík [-] (71. L. Kolínek [-] ) , M. Macháč [-] , J. Fojtík [-] (71. M. Chonka [-] ) , P. Holba [-]

TJ Sokol Francova Lhota
A. Trčka [-] - R. Chmela [-] , K. Trlica [-] (69. L. Filák [-] ) , M. Rösner [-] , R. Matušinec [-] , M. Chmela [-] , L. Matůš [-] , O. Filák [-] (74. R. Zimek [-] ) , T. Kovář [-] (76. Z. Surovec [-] ) , P. Juráň [-] , O. Mikulín [-]

ŽK: 23. J. Fojtík , 58. P. Šuráň , 69. D. Šenkeřík - 18. L. Matůš , 25. K. Trlica , 38. O. Mikulín . ČK: 52. P. Holba , 58. M. Macháč - 45. R. Matušinec .
Počet diváků: 324. Rozhodčí: HAVRLANT Jan - KORCH Jan, KOVÁŘČÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: Michal Hnaníček
Tip experta: remíza

V náročných podmínkách na hřišti Nedašova se bude jednat o hodně bojovný zápas, který se může překlenout na obě strany. Tady bych si tipnul na velký gólový přínos.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích