Minuta


Branky


4

Bystřice pod Hostýnem pod vedením Romana Ondrouška a Štítná nad Vláří pod vedením Pavla Prešnajdera se utkali v sobotu 15.4. 2023 s začátkem v 16:00. Jak tento zápas vypadal se dozvíme právě tady!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující minuta

Pátá minuta a hned první šance. Konkrétně střílí hráč číslo 7 v modrém dresu. Ano mluvíme o Guilherme Henrique Goncalo da Silva z týmu FK Bystřice pod Hostýnem. Ve dvanácté minutě pak následovala ta osudná střela. Bystřický hráč Petr Bočan se snažil výkopem odstranit z nebezpečného místa blízko brány. Výkop směřoval však přímo nad něj, během toho co byl míč ve vzduchu se k němu těsně přiblížil štítenský Patrik Malaník, který zpracoval balón. Hned poté nahrál přibíhajícímu Martinu Struhařovi, který ostrou střelou trefuje míč přímo do brány soupeře. Nešťastní Bystřičané se snaží chybu napravit, to je jim během první části nepovede. Štítná svou bránu s brankářem Michalem Marcaníkem brání Jakl jako o život.

Druhý poločas

Druhá část utkání toho příliš nepřinesla. Některé velmi nadějné šance na branku stejně nebyli proměny. 76. minuta obsahuje rohový kop, po kterém následovala hlavička Martina Struhaře. Balón přelétá branku. Bystřice, konkrétně hráč číslo 3 Jan Salátek má o 2 minuty později velkou šanci střelit na bránu. Nahrává, ale chybně před bránu, kde se míče zmocňuje protihráč. Velká fanouškovská podpora domácího týmu, čím dál více tým motivovala k akci. Hostující Štítná to dokázala ubránit. Konec zápasu ukázal stejný výsledek jako v poločase. 0:1 vyhrávají hosté. Hostující tým si odváží výhru a body.



Ohlasy k zápasu


FK Bystřice pod Hostýnem
Aleš Truhlář, asistent trenéra: Do utkání jsem vstoupili lépe, prvních 10 minut jsme soupeře k ničemu nepustili. Bohužel zase přišla individuální chyba našeho hráče a hosté krásnou střelou ze 16 metrů vedli. Pak to byl boj o každý metr trávníku. Dalších šancí bylo minimum. Nedokázali jsme navázat na předchozí vítězství. Od 75 minuty jsme dohrávali pro zranění v 10. Je to i naše chyba, měli jsme již dostřídáno. Toto by se stávat nemělo. Všichni by měli začít u sebe, protože jinak to nepůjde.

TJ Štítná nad Vláří
Pavel Prešnajder, trenér: Jsem rad, ze se nám podařilo zvítězit. Na těžkém, nerovném terénu to byl místy více boj než fotbal, ale dokázali jsme se s tím vypořádat lépe než domácí. A po zásluze vyhráli. Škoda jen, ze jsme nevyužili další příležitosti, aby jsme utkání rozhodli dříve a ne se obávat o výsledek až do konce.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - KOTAČKA Rostislav, ZPĚVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: Michal Hnaníček
Tip experta: výhra hostů

Co bych byl za hráče, kdybych nevěřil vlastnímu týmu. V aktuálních podmínkách to bude složité, nicméně nám věřím v zisk 3 bodů.

Tip: výhra domácích