2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 15:30

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká bojovnost hostujícího týmu


Branky


5

Tabulkově první Strání je rozhodně nejsilnějším soupeřem v soutěži. Nevšová se s jim snažila vyrovnat a docela jim to šlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevšová se snaží udržet krok

V první části utkání se Nevšová snažila držet krok s vedoucím týmem soutěže FC Strání. Tento poločas obsahoval mnoho šancí a boje. Například ve 14. minutě Strání střílí na  bránumíč však zachycuje brankař Oldřich Zámorský (1), v 15.minutě má naopak Nevšová přímý kop (míč přelétá bránu), o minutu později Strání střílí míč nad bránu, další minuty střílí Luboš Miklovič  na bránu – Zámorský chytá a v 19. minutě Nevšová střílí břevno. A to je jenom začátek zápasu! Nevšovou hodně zachraňoval golman Oldřich Zámorský, který hodně střel od soupeře vychytal. Zámorský má momentálně 37 let a za tým TJ Sokol Nevšová oficiálně hraje od 26.3.2023, není však v týmu poprvé.

Strání se vyjádřilo

58. minuta vyloučila ze hřiště po druhém faulu Tomáše Švacha s číslem na drese 18 a bývalý hráč týmu FC TVD Slavičín, který momentálně v soutěži Divize E. První kartu dostal osmatřicetiletý nevšovský hráč ve 48. minutě.  V 60. minutě po vyloučení hráče Tomáše Švacha FC Strání po standartní situaci dávají gól a dostávají se do vedení 1:0. Gól dal v 86. minutě vystřídaný Filip Hruboš s číslem 13. Domácí svoji převahu potvrzují druhým gólem v 62. minutě, kdy tentokrát trefuje branku Robin Holík. Zkušené FC Strání si svůj výsledek po zbytek zápasu pohlídalo a tak vyhrávají 2:0.



Ohlasy k zápasu


FC Strání
Vladimír Stančík, trenér:: „Den před utkáním bylo hřiště pokryté sněhem a vůbec se nevědělo, zda se vůbec bude hrát. Vše dobře dopadlo a my zápas zvládli díky větší kvalitě. Už při nástupu, v úvodní čtvrthodině jsme měli tři velké šance, měli jsme rozhodnout. Na druhé straně se soupeř hlavně bránil, ale jeden z jeho centrů skončil na našem břevně. Bylo sympatické, že Nevšová chtěla hrát a přispěla k dobrému fotbalu. Zápas měl velmi dobrou úroveň a rozhodly jej dvě naše slepené branky již v početní výhodě. Bylo otázkou času, kdy se střelecky prosadíme a rozhodneme a prosadíme se větší fotbalovou kvalitou.“

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně oddílu:: „Za předvedený výkon se nemusíme stydět, zejména v obranné hře jsme byli velmi pozorní a nedovolili soupeři skórovat. Po vyloučení jsme již bohužel nedokázali déle vzdorovat. I tak patří hráčům za obětavý a bojovný výkon poděkování.“



Sestavy


FC Strání
A. Popelka [-] - L. Miklovič [-] , F. Hruboš [-] (86. D. Eliáš [-] ) , D. Danko [-] (85. P. Macháčik [-] ) , R. Holík [-] , P. Silnica [-] , J. Spáčil [-] , D. Jahoda [-] , R. Častulín [-] , O. Čaňo [-] (67. A. Řihák [-] ) , E. Pecha [-] (67. P. Horňák [-] )

TJ Sokol Nevšová
O. Zámorský [-] - M. Vojvodík [-] , J. Fuksa [-] , A. Urbánek [-] , R. Kvěťák [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-] , L. Hladík [-] , T. Švach [-] , P. Švach [-] , M. Mujkoš [-]

ŽK: 34. E. Pecha - 24. L. Hladík , 48. T. Švach . ČK: 58. T. Švach .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SUROVEC Tomáš - MARTINÁK Jan, FILÁK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adéla Málková

Expert: Jindřich Lehkoživ
Tip experta: výhra domácích

I přes dobrý jarní vstup Nevšové do soutěže tipuji vítězství Strání, které disponuje velmi kvalitním kádrem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích