1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na těžkém terénu ve Francově Lhotě se nakonec vítězi staly Kvasice


Branky


8

V neděli 26.3.2023  v 15:00 jsme, kromě dalších třech zápasů Krajského přeboru ve Zlínském kraji, mohli vidět také utkání mezi Francovou Lhotou a Kvasicemi. Podíváme se, jak to celé bylo a jak zápas hodnotí trenéři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začalo to rychle

Od prvních minut oba zapálené týmy se snaží ze všech svých sil. Kapitán a hráč s číslem 3, Radek Chmela, střílí míčem od hráče číslo 5 (Zdeněk Surovec) přímo do levého spodního rohu k tyčce brány s brankařem Radkem Stratilem. Střelu, jak obránci, tak brankář, nečekali. Stratil měl skvělou reakci na míč ne však dost rychlou na to, aby ho zachytil. Domácí tak od 9. minuty, svou první střelou, vedou 1:0. Kvasice měli šanci vyrovnat, když šel jeden z hráčů sám na bránu, to se ale nepovedlo. Hostující tým nepovedený tah ale neodradil, naopak namotivoval. Hosté ve 24. minutě vyrovnávají na 1:1. Radim Zapletal (8), který dostal nahrávku od Edvarda Vasiljeva (7), střílí krásnou střelu do levého horního rohu brány, kde brankář Adam Trčka nedosáhl. Do kabin se tedy šlo se dvěma góly a se třemi žlutými kartami z prvního poločasu.

Těžký boj

Druhý poločas začal s lehkou nervozitou a snažení se z plných sil. Hráči obou týmů se dávali ze sebe nejlepší výkon. Vyrovnaný souboj nakonec rozhodl Lukáš Berka. Dává v 70. minutě druhý gól za tým hostů. Z těsné blízkosti dává razantní a přímou střelu do brány. Francova Lhota se snažila vyrovnat, což se jim, potom ani v prodloužení, nakonec nepovedlo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Francova Lhota
Martin Šerý, trenér (Francova Lhota): „Mrzí mě to, že jsme aspoň neremizovali. Myslím si, že jsme do toho zápasu šli s pokorou a že my můžeme jenom spoléhat na tu naši bojovnost. No. Tak jsme ju na to připravovali všecko a oproti nám je ta kvalita je někde jinde. Jsme všichni z Francové Lhoty, jenom dva jsou odjinud. My jsme pyšní na to, že máme odchovance vlastně svoje. Potrestaný je dneska Ondra Filák, který dostal červenou kartu. Chyběli nám myslím 3-4 hráči, který bychom si představovali do sestavy. Pozitivní je, to co dneska předvedli.“

FC Kvasice
Jindřich Lehkoživ, trenér (Kvasice): „Tak já myslím, že na tom těžkém trenálu se nejvíc cení dneska ten výsledek... to vítězství, než ta před klidová hra. Jsem rád, že kluci dokázali přetočit ten nepříznivý stav, kdy jsme prohrávali 1:0 a dokázali jsme to otočit. Takže tady na jaře ty zápasy na takovém hřišti budou těžký. Bude to spíš o té vůli. Musím se přiznat, že jsem z toho měl trošku strach, ale nakonec jsme to zvládli a jsem spokojený za tři body.“



Sestavy


TJ Sokol Francova Lhota
A. Trčka [-] - R. Chmela [-] , K. Trlica [-] , R. Zimek [-] , R. Matušinec [-] (86. M. Matůš [-] ) , L. Matušinec [-] , M. Chmela [-] (68. L. Filák [-] ) , L. Matůš [-] , P. Juráň [-] , Z. Surovec [-] , O. Mikulín [-]

FC Kvasice
R. Stratil [-] - D. Hradil [-] , J. Ferko [-] (86. J. Sigmund [-] ) , L. Berky [-] , K. Chudoba [-] (93. J. Smažinka [-] ) , D. Stratil [-] , R. Zapletal [-] , E. Vasiljev [-] , M. Lapčík [-] , D. Drápal [-] (46. D. Chytil [-] ) , L. Chytil [-] (58. O. Augustin [-] )

ŽK: 39. L. Matůš , 44. R. Zimek , 74. L. Matušinec - 28. K. Chudoba , 94. R. Stratil .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: FILGAS Jan - ZICHÁČEK Martin, UHLÍŘOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: David Solař
Tip experta: výhra hostů

Hosté by měli potvrdit roli favorita a bez větších potíží i zvítězit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích