Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Strání padal jeden gól za druhým


8

I když mělo Strání dost na vrh, nepadla ani jedna žlutá karta. Velmi zajímavé utkání, ve kterém padlo celkem sedm gólu, bylo zajímavou zkušeností pro obě strany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4 góly za 35 minut

Strání mělo už od začátku více nohu na míči.  Už v 5. minutě, díky ztrátě míče Bystřického týmu, se zmocňuje míče hráč číslo 13 – Filip Hruboš, který nahrává Lubošovi Miklovičovi (10) a ten dává z brankoviště gól.  V 7 minutě opět následovala střela na Bystřickou branku s brankářem Radimem Kubou, Kuba však střelu chytá. Stav stále zůstává 1:0 pro Strání. 14. minuta - Z autu Patrik Macháčik (8) vhazuje míč do hry, nabízí se mu Jan Spáčil (15), který výkopem nahrává Miklovičovi před bránu a ten dává opět gól. Tým FC Strání tak zvyšuje na 2:0. Ve 20. minutě po nahrávkách mezi hráči Strání trefuje Dominik Danko (9) bránu. Strání tak potvrzuje svou přesilu skórem 3:0. Po 14 minutách od posledního gólu se skóre Strání zvyšuje o jednu branku. Hráč Adam Řihák (14) trefuje bránu po nahrávce od Filipa Hruboše (13) – 4:0.  Bystřice pod Hostýnem se stále nevzdávají. Ve 34. minutě Bystřice ukazují, že jsou na hřišti a provádí krásnou akci s šancí na gól. Branku však netrefují. 45. minuta ukázala bojovnost hráčů z Bystřice. Lukáš Křivánek (16) dává hlavičkou gól přímo do brány. Na přestávku se tak odchází s výsledkem 4:1.

Hattrick

Před 55. minutou mělo Strání dva pokusy o zvýšení náskoku. To se jim, ale nepovedlo. Až ve zmiňované 55. minutě se povedlo Dominiku Dankovi podruhé střílet na bránu. Střela letí nad brankaře a ten ji nechytá. Je to gól! Danko zvyšuje na 5:1. V 60. minutě Miklovič trefuje bránu. Gól neplatí kvůli ofsajdu spoluhráče. Luboš Miklovič se však nenechá zahanbit a o 4 minuty později opět trefuje. Zápas tedy končí 6:1!



Ohlasy k zápasu


FC Strání
Vladimír Stančík, trenér Strání: „Začali jsme dobře, třebaže jsme při absenci Horňáka, Pechy a Holíka nastoupili v trošku okleštěné sestavě. I tak kluci na úvod nové fáze soutěže a těžkém terénu podali dobrý výkon a o své výhře rozhodli již v první půli. Po změně stran jsme již zápas a výsledek kontrolovali. Cestu za obhajobou vedoucí pozice jsme začali parádně, výsledek pro soupeře je asi krutý.“

FK Bystřice pod Hostýnem
Aleš Truhlář (asistent trenéra Bystřice pod Hostýnem): „Z utkání jsem měl trochu obavy, zajížděli jsme k prvnímu týmu tabulky, který navíc v přípravě s přehledem porazil divizní týmy Baťova a Vsetína. Před utkáním jsme nabádali hráče k maximální koncentrovanosti, přesto jsme první gól obdrželi už v 5. minutě po nešťastných odrazech v šestnáctce. Domácí tento gól uklidnil a ve 34. minutě vedli již 4:0. Nám se podařilo do poločasu snížit. Prvních 10 minut 2. poločasu se hra trochu srovnala, ale domácí dalšími 2 góly utkání definitivně rozhodli. Individuální kvalita některých hráčů Strání jednoznačně převyšuje Krajský přebor, především autor 3 gólů Miklovič byl téměř nezastavitelný. Výkon domácího týmu byl perfektní a nezbývá než soupeři pogratulovat. Nemohu našim hráčům vytknout bojovnost, ale kvalita soupeře je někde jinde.“



Sestavy


FC Strání
A. Popelka [-] - L. Miklovič [-] , F. Hruboš [-] , D. Danko [-] , A. Řihák [-] (86. F. Pavlovič [-] ) , P. Silnica [-] , J. Spáčil [-] (78. P. Horňák [-] ) , D. Jahoda [-] (86. J. Mikláš [-] ) , R. Častulín [-] , O. Čaňo [-] , P. Macháčik [-] (65. D. Eliáš [-] )

FK Bystřice pod Hostýnem
R. Kuba [-] - . Duarte [-] (46. J. Kouřil [-] ) , L. Křivánek [-] , D. Paták [-] , T. Hulman [-] , D. Ondroušek [-] , . Goncalo [-] (74. J. Salátek [-] ) , D. Krajcar [-] (68. S. Zámorský [-] ) , P. Berger [-] , M. Hába [-] , P. Bočan [-]

Místo: Strání. Počet diváků: 228. Rozhodčí: Bartoň Pavel - ŠEVČÍK Igor, POLÁŠEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: David Solař
Tip experta: výhra domácích

Tady to bude jednoznačná záležitost pro vedoucí mužstvo ze Strání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích