Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice doma roznesly Radotice


Branky


9

Čáslavice si připsaly proti Radoticím velmi vysokou výhru 8:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili hned čtyřikrát

Začátek zápasu byl naprosto pohlcující, když se v 14. minutě Michal Růžička prosadil jako první a otevřel skóre zápasu - 1:0 pro Čáslavice. O sedm minut později přidal Marcel Šimek další gól a navýšil tak vedení na 2:0. Nápor Čáslavic pokračoval a v 27. minutě se Michal Růžička podruhé prosadil, zvyšující skóre na 3:0. Otakar Bulička pak ve 35. minutě přidal další gól, čímž Čáslavice vedly již 4:0 před poločasovou přestávkou.

Domácí pokračovali v kanonádě

Po změně stran neustávala útočná aktivita domácího týmu. V 58. minutě se Jiří Höfner dostal na střeleckou listinu a po jeho brance bylo skóre 5:0. Krátce na to, v 61. minutě, se našel Michal Obůrka, který přidal šestý gól pro Čáslavice. Marcel Šimek se opět prosadil v 68. minutě, čímž svému týmu připsal sedmý gól v zápase. V 73. minutě pak Dominik Vals uzavřel brankový účet a po jeho gólu skončil zápas výsledkem 8:0 ve prospěch Čáslavic.

Tato výhra jasně ukazuje sílu a kvalitu týmu Čáslavic. Jejich výkon byl naprosto destruktivní a nezadržitelný. S ohledem na dosažené výsledky v tomto zápase je jasné, že hráči z Čáslavic byli vynikající ve všech aspektech hry.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - M. Rada [-] , M. Klika [-] (57. V. Podroužka [-] ) , O. Bulička [-] , P. Růžička [-] , T. Rygl [-] (67. D. Vald [-] ) , M. Zikmund [-] , M. Šimek [-] (74. P. Vyhnálek [-] ) , D. Šmehlík [-] (46. L. Mach [-] ) , M. Růžička [-] (57. J. Höfner [-] ) , M. Obůrka [-]

TJ Družstevník Radotice
M. Fuchs [-] - M. Tobolka [-] , M. Tobolka [-] , J. Nevěčný [-] , M. Jeleček [-] , L. Janda [-] , V. Vyhnálek [-] , M. Habich [-] , P. Tobolka [-] , L. Sevelda [-]

ŽK: 43. M. Obůrka - 14. M. Habich . ČK: 28. L. Sevelda .
Hráči zápasu: M. Růžička .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: ROHONY Filip - VAŘBUCHTA Pavel (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem. Kvalita je na straně domácích, kteří jasně zvítězí.

Tip: výhra domácích