Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín jasně přehrál Okříšky B


9

Koněšín si připsal proti Okříškám B jasnou domácí výhru 8:3. Poslední gól domácích vstřelil  teprve čtrnáctiletý Dokulil 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

 

  Bezstarostný souboj  dvou třiatřicetibodových týmů ze středu tabulky. Výsledkem byla gólová přestřelka a v posledním domácím zápase sezóny tři body pro domácí Koněšín. Brankový účet načal v 8´minutě Nováček, který si doběhl dlouhý výkop domácího brankáře, poradil si s obránci a nadvakrát dopravil míč do sítě – 1:0. Hosté se snažili hrát kombinačně a docela se jim dařilo procházet středem pole. Vyrovnání měl na svědomí Večeřa, který ustál faul ve vápně a nekompromisně zavěsil – 1:1. Okříšky šly poprvé (a naposled) do vedení v polovině prvního poločasu, kdy se po rohu hlavou prosadil nehlídaný Bulant – 1:2. Jenže do konce poločasu si zapsal čistý hattrick domácí Čermák, kdy mezi 30´a 44´minutou překlopil skóre na poločasových 4:2 pro svůj tým, a to vždy podle stejného vzorce – jednoduchý nákop za obranu, vyhraný souboj, samostatný únik a nedání šance brankáři.

Domácí ještě skóre navýšili

Stejný scénář se opakoval i na začátku druhé půle, kdy si Čermák připsal svůj čtvrtý gól – 5:2. Obrana hostů nepůsobila zrovna kompaktně a Koněšín se snadno dostával do dalších šancí. Dvě z nich však zastavila tyč. Po hodině hry zkorigoval na 5:3 znovu hostující Večeřa, který se trefil přímo z rohu na zadní tyč. Jenže veškerou snahu hostů utnul vzápětí dvěma brankami v rychlém sledu po individuálních akcích domácí Nováček, kdy i on si dnes připsal na pažbu tři zářezy a rázem to bylo nedostižných 7:3. Poslední korekci skóre si vzal na starosti střídající Dokulil, který u autové čáry obral o míč hostujícího obránce a svojí mladickou dravostí a důrazem si připsal za Koněšín svůj premiérový gól v kategorii dospělých – 8:3 (ve 14 letech a 285 dnech se tak Dokulil stal pravděpodobně nejmladším střelcem domácího týmu v historii, což stojí za zmínku).



Sestavy


TJ Koněšín
M. Macháček [-] - P. Čermák [-] , K. Nováček [-] (80. R. Sobotka [-] ) , J. Svoboda [-] (46. T. Dokulil [-] ) , R. Badura [-] , J. Meczl [-] , S. Horký [-] , M. Konečný [-] (72. Š. Dvořák [-] ) , O. Šibůrek [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Beneš [-] , M. Hobza [-] (46. M. Večeřa [-] ) , J. Jůza [-] , D. Šinkovský [-] , M. Pařízek [-] (46. O. Dosedla [-] ) , T. Dočkal [-] , V. Bulant [-] , I. Večeřa [-] , K. Kresa [-] , J. Dokulil [-] (70. K. Vostal [-] )

ŽK: 27. P. Zahradníček .
Hráči zápasu: P. Čermák , K. Nováček - I. Večeřa .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - MUSIL Jiří (N), BULANT, ING. Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady taky věřím domácímu celku z Koněšína.