M. Habich 12.
F. Padělek 85. (vl.)
2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice podlehly doma Valči


Branky


12. M. Habich , 85. F. Padělek (vl.) - 40. J. Kremláček , 55. T. Čech , 58. M. Kopuletý , 61. D. Pipek
8

Radotice si připsaly proti Valči porážku 2:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Hned v 12. minutě se podařilo Martinu Habichovi vstřelit branku, která poslala Radotice do vedení 1:0. Radotice tak šly do vedení a snažily se udržet svůj náskok až do konce utkání.V průběhu prvního poločasu se hra vyvíjela vyrovnaně a oba týmy měly své šance. Brankáři na obou stranách však předváděli výborné zákroky a nedovolili soupeřům skórovat. Valeč se však nevzdala a stále hledala způsob, jak se dostat zpět do zápasu. Na poločasových 1:1 dal ve 40. minutě Jan Kremláček -1:1

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Hostující tým Valče šel do vedení v 55. minutě, kdy se střelecky prosadil Tomáš Čech a poslal míč za záda brankáře soupeře - 1:2. Pouhé tři minuty nato přišel další úder ze strany soupeře. Michal Kopuletý zvýšil v 58. minutě na 1:3 a týmu Valeč se dařilo.

V 61. minutě přidal další branku Dušan Pipek a zdálo se, že vítězství je stále blíže. Stav 1:4 ukazoval na jasné vedení hostujícího týmu. Domácí Radotice však nechtěly rezignovat a stále se snažily o zvrat. V 85. minutě se přihodila zajímavá událost, kdy hráč František Padělek nedobrovolně poslal míč do vlastní sítě. Tímto gólem snížil na konečných 2:4. Hra byla vyhrocená i na straně domácího týmu. V 48. minutě dostal hráč Zdeněk Kapinus červenou kartu a musel opustit hřiště. Tento incident ovlivnil průběh hry a ztížil situaci pro domácí tým, který hrál převážnou část zápasu oslabený.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
Z. Kapinus [-] - J. Tengeri [-] (48. M. Fuchs [-] ) , M. Jeleček [-] , L. Janda [-] , J. Vyhnálek [-] , M. Habich [-] , A. Mrkva [-] , D. Kincl [-] (68. M. Tobolka [-] ) , M. Kincl [-] (80. J. Nevěčný [-] ) , P. Tobolka [-] , M. Komenda [-]

SK Valeč
Z. Macek [-] - T. Pačinek [-] , J. Ludvík [-] (75. M. Dufek [-] ) , O. Kopuletý [-] - D. Cabejšek [-] (65. L. Buchal [-] ) , J. Virgl [-] (55. P. Zikán [-] ) , T. Čech [-] , M. Kopuletý [-] , D. Pipek [-] , J. Kremláček [-] (65. F. Padělek [-] ) - M. Ludvík [-] (75. A. Diviš [-] )

ŽK: 25. J. Tengeri , 35. D. Kincl - 67. J. Ludvík , 75. L. Buchal . ČK: 48. Z. Kapinus .
Hráči zápasu: M. Habich - D. Pipek .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - NEVĚČNÝ Jan (N), SIROTA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hosté z Valče jsou kvalitnějším týmem a zvítězí.