4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B doma přehrály Šebkovice B


Branky


45. O. Fedra , 60. J. Horecký , 71. P. Stark , 84. O. Fedra - 29. D. Bílek , 67. D. Bílek
9

V souboji dvou rezervních týmů si Moravské Budějovice B připsaly proti Šebkovicím B 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Utkání rezerv bylo plné šancí a diváků se muselo líbit. Centr Povolného do vápna trefil nepřesně hlavou Fedra. Po rohu Z. Přibila trefil Ryvola náruč domácího brankáře a Hobzovu střelu vyrazil Dvořák reflexivně nohou. Hlavička Z. Přibila minula domácí branku a stejně dopadla i střela Mateo Premara na druhé straně. Ve 29. minutě se již ukazatel skóre pohnul, když Bílek vybojoval míč ve vápně a trefil se přesně k tyči 0:1. Domácí se v poslední čtvrthodině snažili o srovnání a hrálo se většinou před šebkovickou brankou. Před Fedrem ukopl míč na poslední chvíli Holčapek, Povolný z otočky mířil mimo a Starkovu střelu zblokoval Zikmund na roh. Buďovo vybídnutí ke skórování neusměrnil Mateo Premar mezi tyče. Domácí se přece jen vyrovnání dočkali, když v poslední minutě Stark poslal uličkou do samostatného úniku Fedru a ten podél brankáře srovnal stav utkání 1:1.

Jak končil první poločas, tak začal i druhý ale tentokrát Fedru v samostatném úniku vychytal Brada.

Domácí rozhodli o své výhře ve druhé půli

Jak končil první poločas, tak začal i druhý ale tentokrát Fedru v samostatném úniku vychytal Brada. V 60. minutě otočil skóre Horecký, který na dvakrát prostřelil šebkovického brankáře 2 : 1. Další šance domácích v podání Horeckého,Řepy a Starka k další brance nevedly. Srovnat se povedlo v 67. minutě opět Bílkovi, který propasíroval míč za záda Dvořáka 2:2. Z vyrovnání se hosté dlouho neradovali, protože o čtyři minuty později vyslal do samostatného úniku Horecký tentokrát Starka a ten vrátil budějovickým vedení 3:2. V závěru se ještě dostal do vyložené šance Němec, ale pálil mimo branku. Poslední slovo tak měli domácí. Horecký po levé straně zatáhl míč do vápna a předložil ho na malé vápno Fedrovi, který přehodil ležícího brankáře 4:2.



Sestavy


SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - R. Szabó [-] , P. Stark [-] (90. L. Jenerál [-] ) , O. Fedra [-] , J. Liška [-] (89. J. Okoš [-] ) , M. Premar [-] (46. M. Řepa [-] ) , M. Buďa [-] , M. Premar [-] , J. Kodajek [-] , J. Dostál [-] , J. Povolný [-] (46. J. Horecký [-] )

TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - L. Ryvola [-] , S. Zikmund [-] , J. Holčapek [-] , V. Přibil [-] (55. P. Kotačka [-] ) - R. Svoboda [-] , Z. Přibil [-] , M. Roupec [-] , J. Němec [-] - M. Hobza [-] (65. J. Krejča [-] ) , D. Bílek [-]

ŽK: 76. J. Holčapek .
Hráči zápasu: O. Fedra - L. Ryvola .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - ŠKODA Zdeněk (N), ŠABATKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

V zápase obou rezerv zvítězí domácí.

Tip: výhra domácích