Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč přejela Okříšky B


Branky


9

Valeč si připsala proti Okříškám B jednoznačnou domácí výhru 7:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

     Po sérii tří venkovních utkání přivítali Valečští fotbalisté doma souseda v tabulce z Okříšek a chtěli navázat na jasnou výhru z dohrávky ze Slavic,což se jim dokonale povedlo a připsali si další vysokou výhru!     Utkání začalo opatrně,hra se přelévala od vápna k vápnu,ale domácím do vedení pomohla hrubka hostujícího brankáře,kterému ve 13.minutě propadla střela Tomáše Čecha až do sítě 1:0!Domácí po brance převzali iniciativu a hosty přitlačily před šestnáctku a ve 25. minutě přidali druhou branku Janem Kremláčkem,který dokončil skvěle rozjetou akci Dušanem Pipkem a Mirkem Mašíčkem 2:0! Domácí jakoby neustále přidávali plyn a ve 39.minutě na 3:0 navyšoval Mirek Mašíček po krásném pasu Dušana Pipka!

Domácí pokračovali v kanonádě

Druhá půle probíhala jak první skončila,domácí  utkání kontrolovali a postupně navyšovali skóre a podíleli se na tom i střídající hráči!Hned ve 47.minutě zvýšil na 4:0 pěknou střelou Tomáš Čech,v 53.na 5:0 po třetí asistenci Dušana Pipka Pavel Zikán,na 6:0 znovu Pavel Zikán po krásném centru Jana Virgla v 70.minutě a konečnou podobu výsledku dal v 75.minutě krásnou střelou Jan Virgl 7:0! Domácí tak utkání nad očekávání zvládli a po dobrém výkonu si připsali další tři body!


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Dneska pro celé mužstvo velká pochvala,jak utkání i přes absence hráčů zvládlo a jsem rád,že i střídající hráči ukázali kvalitu a hra po prostřídání díky nim neutrpěla a měla úroveň!




Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - T. Pačinek [-] (59. L. Buchal [-] ) , J. Ludvík [-] , O. Kopuletý [-] - J. Sirota [-] (52. T. Slatinský [-] ) , M. Mašíček [-] (59. J. Virgl [-] ) , M. Kopuletý [-] , D. Pipek [-] , J. Kremláček [-] - P. Zikán [-] (73. A. Diviš [-] ) , T. Čech [-] (59. F. Padělek [-] )

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - M. Hobza [-] , O. Dosedla [-] , K. Vostal [-] , R. Salát [-] , J. Bulant [-] , T. Beneš [-] , T. Dočkal [-] , J. Paděra [-] , J. Jůza [-] , Z. Ryšavý [-]

Hráči zápasu: T. Čech .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - VALA Pavel (N), BULANT, ING. Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zajímavé utkání ve kterém zvítězí domácí.

Tip: výhra domácích